2014-01-11

 

12 de gener de 2014                                 Nº.1

EL BAPTISME DEL SENYOR

Comença la missió del Senyor  per a tots

 

L'Esperit que planava sobre les aigües en la creació i el colom que anunciava la fi del diluvi i el començament d'un món renovat, els trobem en el baptisme de Jesús que inicia també un temps nou. El cel s'obre. En endavant, Déu estarà obert a la humanitat, i cada persona podrà deixar-se trobar per Déu. És la nova aliança que s'inscriu en relacions de paternitat i filiació. Tot ésser humà, com Jesús, és invitat a acollir l'Esperit i a escoltar la veu del Pare: aquest és el meu fill, el meu estimat.

El Senyor, que amb aquest fet comença la seva missió, porta la salvació al nou poble de Déu no pas per mitjà del poder i de les armes, sinó amb el servei i l'entrega suprema fins a donar la vida. El baptisme de Jesús al Jordà és el punt de partida d'aquesta vida pública, per al món, que acabarà a la creu d'on brollarà la vida per a tots. A la llum de la Pasqua, els cristians han entès el baptisme de Jesús com una cerimònia d'investidura reial. Però una reialesa marcada pel servei humil i sofrent.                                                                                 (CPL)

 

En Acció

CAMPANYA DE NADAL DE CÀRITAS

Informar-vos que hem recollit entre les aportacions dels particulars i els col·legis un total de 10.270 € i força aliments. Aquests recursos  s'han distribuït entre el Folre, Càritas de Badalona i Can Banús. La col·lecta de Càritas va ser de 983,70 €. Agrair-vos a tots la vostra col·laboració.

 

SETMANA DE PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS

Anirà des del dissabte 18 fins al dissabte 25 de gener. Nosaltres tindrem aquesta intenció a les eucaristies de cada dia durant aquesta setmana. Hi haurà un acte central arxiprestal amb la participació del Centre Ecumènic de Catalunya. Serà una pregària ecumènica i es farà el dijous 23 a les 19 h, a l'Església Adventista (c/ Carme, 17-19).

 

HORARIS D'OBERTURA DEL TEMPLE

Ja fa temps que hem aconseguit tenir oberta l'Església gran de Sant Josep, cada matí, de dimarts a dissabte, de 9 a 13 h. perquè tothom hi pugui accedir i la pugui visitar. Anunciar-vos que del 16 de gener al 17 de febrer estarà tancada, els dies de cada dia. Només obrirem els diumenges per les misses. La capella del santíssim restarà oberta cada dia com sempre.

 

PASTORAL DE LA SALUT

Estem engegant el grup de Pastoral de la Salut. Necessitem col·laboradors per participar-hi. Tots els qui estigueu interessats poseu-vos en contacte amb la parròquia. Al mateix temps, necessitem la col·laboració de tots per fer-nos saber els casos de persones que estan malaltes o que no es valen per si mateixes de la nostra parròquia. Les  visitarem per veure com els podem fer costat i portar-los la comunió.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada