2013-06-23

23 de juny de 2013                              Nº.24

DIUMENGE DOTZE DE DURANT L’ANY

 

“Qui és Jesús respecte l’Església i els pobres”

 

“La imatge del cos ens ajuda a comprendre aquest profund vincle Església-Crist, que sant Pau ha desenvolupat sobretot en la primera Carta als Corintis (1Co 12). En primer lloc, el cos ens crida a una realitat viva. L'Església no és una associació benèfica, cultural o política, sinó que és un cos viu, que camina i actua en la història. I aquest cos té un cap, Jesús, que el guia, l'alimenta i el sosté. Aquest és un punt que vull destacar: si se separa el cap de la resta del cos, la persona no pot sobreviure. Així és a l'Església: hem de romandre units cada vegada més profundament a Jesús: Però no només això: com en un cos, és important que corri la saba vital perquè visqui, així hem de permetre que Jesús obri en nosaltres, que la seva Paraula ens guiï, que la seva presència a l'Eucaristia ens alimenti, ens animi, que el seu amor doni força al nostre estimar el proïsme. I això sempre, sempre, sempre! Estimats germans i germanes, estiguem units a Jesús, confiem en Ell, orientem la nostra vida segons l'Evangeli, Alimentem amb la pregària quotidiana, l'escolta de la Paraula de Déu, la participació en els sagraments”.

Catequesi del Papa sobre l’Any de la Fe, 19-06-13

 

“La pobresa del món és un escàndol. En un món on hi ha tantes riqueses, tants recursos per donar de menjar a tots, és impossible entendre que hi hagi tants nens que passen gana, tants nens sense educació, tant pobres. La pobresa avui és un crit. Tots hem de pensar a tornar-nos una mica més pobres: tots hauríem de fer-ho. Caldria preguntar-nos: Com puc jo fer-me una mica més pobre per semblar-me més a Jesús que era el Mestre pobre?”.

Del diàleg del Papa amb els joves de les escoles de jesuïtes

 

Dos textos del Sant Pare que ens conviden a la reflexió sobre la nostra manera de viure la fe i a preguntar-nos sobre qui és Jesús per a nosaltres, on el busquem i com el seguim.

 

 

Us desitjo un bon estiu on tingueu temps pel descans i per a la pregària.

 

 

 


En Acció

 

 

PROPERES CELEBRACIONS

El dilluns 24 tenim Solemnitat de Sant Joan, amb la missa avançada de diumenge al vespre i les habituals de cada dia.  El proper dimecres, a la missa de les 20 h, celebrem la festa de Sant Josepmaria. El dissabte, la Solemnitat de Sant Pere i Sant Pau, amb la missa de la vigília i les misses habituals diàries. La del vespre ja serà de diumenge. El diumenge 30, hi haurà el concert de final de curs de la Coral Betúlia, a les 18 h.

 

101 ROMERIES A MONTSERRAT

Us anunciem que l’any que ve la romeria de Montserrat canvia de dates. Serà del 30 de maig a l’1 de juny. Ha estat per raons de manca d’espai en el cap de setmana que teníem i a proposta de l’Aspirantat.

Els que heu encarregat el DVD de la 100 Romeria a Montserrat ja podeu passar a recollir-los pel despatx parroquial. Ens en podeu encarregar més i ja us els prepararem.

 

154è PELEGRINATGE DE L’HOSPITALITAT A LOURDES

Del 27 de juny a l’1 de juliol, un grup de Badalona amb Mn. Andreu hi participa malgrat les inundacions. El setembre hi tornarem a anar, del 19 al 23. Animeu-vos.

 

COLÒNIES I CAMPAMENTS DE L’ASPIRANTAT:19-29 JULIOL

Les places per les colònies ja estan exhaurides. Les inscripcions pels campaments seran els dies 26, 27 i 28 de juny a l’Aspirantat.

 

SORTIDA ARXIPRESTAL A IVORRA: SANTUARI DEL SANT DUBTE

És una sortida conjunta de les comunitats parroquials de les quals formem part com a cloenda de l’any de la fe. Serà el 12 d’octubre. El juliol anunciarem les dates per inscriure-us

 

NOUS HORARIS D’ESTIU DE LES MISSES

Diumenges: juliol-agost, s’avançarà la missa de la Providència a les 9:30 del matí i no hi haurà la missa de les 9 h. de Sant Josep; agost, no hi haurà la missa de les 12:30 del matí. Dies feiners: juliol-agost, la missa de la Providència serà a les 8:30 h; agost, no n’hi haurà a les 20 h, excepte vigília de festiu o diumenge.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada