2013-05-06

 

5 de maig de 2013                                       Nº.17

DIUMENGE SISÈ DE PASQUA

 

 

 

 

100 Romeria a MONTSERRAT 

3, 4 i 5 de maig de 2013

 

 

 

 

    

Esbós de la majòlica realitzada per la Sra. Glòria Monés

 

 

Presentació a la missa conventual.

La parròquia de St. Josep de Badalona, celebra que la comunitat ha pujat 100 vegades a Montserrat en romeria.  Donem gràcies a Déu i a Sta. Maria, encomanant-li aquells que han fet possible aquesta fita. Recordant l’inici de la Parròquia, s’ha posat una majòlica de la Mare de Déu de la Divina Providència al Camí dels Degotalls. Ajudeu-nos, senyora, a què les activitats parroquials estiguin sempre guiades per la vostra invitació a “fer tot el que Jesús ens digui”

 

 

En Acció

 

 

 

 

 

 

 

 

CLOENDA DE L’ANY DE LA FE

El nostre arxiprestat està preparant com a cloenda de l’any de la fe una sortida conjunta de les comunitats parroquials de les quals formem part. Serà el 12 d’octubre i anirem al Sant Dubte d’Iborra. Guardeu-vos-ho a l’agenda.  Anirem informant.

 

FESTA DE SANT ANASTASI

El dissabte proper celebrem la festa del sant patró de Badalona: Sant Anastasi. Tots som convidats a l’ofici de festa Major que es farà al temple parroquial de Santa Maria, a les 12 h del matí.

 

MAIG: EL MES DE MARIA

Durant aquest mes resarem el Mes de Maria en acabar la missa d’11 a l’altar de la Puríssima. A les tardes, us recordem que resem el rosari, al voltant de les 19:30 h. Els dissabtes al matí, el resarem a continuació de la pregària del Mes de Maria. L’Exposició del Santíssim dels dijous d’aquest mes, que comença a les 19 h, l’acompanyarem de bon principi amb el res del rosari. Meditarem i aprofundirem els misteris de Llum amb diferents reflexions i cants meditatius.

 

ERMITA DE LA MARE DE DÉU DE L’ALEGRIA

Aquest mes de maig som convidats a visitar-la i a anar-hi a pregar una estona davant la imatge de la Senyora de l’Alegria. L’ermita estarà oberta tots els dies del mes de maig de 5 a 7 de la tarda. Els dimecres, a les 18 h hi haurà el res del Sant Rosari del Beat Joan Pau II, i a continuació hi haurà la Santa Missa.

 

TEMPS DE MATRICULACIÓ PER AL CURS ACADÈMIC 2013 - 2014

Per apropar els nens i joves als continguts de la fe amb rigor acadèmic és important que puguin fer Religió Catòlica a l’escola. Si a l’hora de fer la matrícula us trobeu que us posen dificultats al moment d’elegir l’assignatura de religió, poseu-vos en contacte amb la parròquia que a través de la Delegació d’Ensenyament farem les gestions necessàries per a facilitar-ho.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada