2012-02-19

19 de febrer de 2012                                                         Nº.8       

DIUMENGE SETÈ DE DURANT L'ANY

LES PERSONES SENSE LLAR US NECESSITEN

«Folre» és un projecte de Càritas Diocesana de Barcelona, ubicat a Badalona, districte del Centre, destinat a persones sense sostre. Intentem cobrir les necessitats bàsiques: alimentació, higiene, roba, etc. Gràcies a aquest recurs la persona se sent escoltada,  acollida  i acompanyada en el seu procés de millora i pot establir lligams amb altres persones amb qui comparteix l'espai.  Aquest recurs no només se centra en l'actuació social dels usuaris sinó que també complementem la cobertura amb una sèrie d'activitats dirigides a col·laborar amb la persona per trencar el cercle de resignació i passivitat que moltes vegades acompanya la seva situació. 

Ens dirigim a vosaltres per sol·licitar la vostra col·laboració amb la finalitat de recaptar diners per dur a terme altres activitats pròpies del centre i destinades als usuaris, com ara sortides culturals, didàctiques, d'interrelació, lúdiques i de participació amb altres centres. El pressupost del nostre centre no proveeix ni contempla els costos que generen aquestes activitats extra. També es necessària la vostra col·laboració per a la renovació/reparació, quan faci falta, dels aparells electrodomèstics que fem servir per als nostres serveis.

Com a creients en Jesucrist no podem restar impassibles davant de les desigualtats que hi ha a la nostra societat. Al final de la vida serem jutjats en l'amor. Un amor que és incompatible amb l'actitud del sacerdot i el levita de la paràbola del bon samarità. El samarità, en canvi, no només es compadeix d'aquell que es troba al marge sinó que, amb fets i amor, treballa per a la seva reinserció. Sant Pau ens recorda que no podem celebrar dignament la Cena del Senyor si en la nostra assemblea consentim les desigualtats.

A l'espera de la vostra col·laboració, us saludem molt atentament.

Enric Pagès, president de FOLRE. Arnús, 64 (08911) Badalona.

                                            En Acció

CAMPANYA CONTRA LA FAM

El cap de setmana passat vam recollir 2.153,39€ amb la campanya de Mans Unides contra la fam en el món. Contrasta amb la quantitat que vam recollir l'any passat: 1.567€. Vam arribar a aquesta quantitat gràcies al «Sopar per la fam», on vam recollir 605€.

 

COL·LECTA PER A FOLRE

La comissió d'economia ha decidit realitzar algunes col·lectes al llarg de l'any per ajudar Folre, degut a la delicada situació econòmica per la qual passa, com ens indica la reflexió d'aquest Bona Notícia. La d'aquesta setmana anirà destinada a aquesta finalitat.

 

QUARESMA

El 22 de febrer comença la Quaresma, temps de purificació i renovació per viure la Pasqua.  Aquest any es presenta en el marc de la missió Metròpolis, en la qual participa la nostra diòcesi amb onze grans ciutats europees, que pretén promoure la nova evangelització. D'acord amb aquest objectiu interdiocesà, us presento el programa de Quaresma:

Ø  Dimecres de cendra, 22 de febrer, hi haurà la imposició de la cendra a totes les misses.

Ø  Sessions de formació quaresmal a càrrec del  P. Agustí Borell: "L'evangeli de Marc en temps de nova evangelització".29 de febrer i 9 de març, a les 21 h.

Ø  Recés de Quaresma: el 24 de març a les Franciscanes de Tiana, que dirigirà Mn. Felip Simó, rector de la P. Sant Sebastià.

Ø  Celebració comunitària de la Penitència: el 3 d'abril a les 20:30h.

Ø  Via Crucis: cada divendres després de la missa d'11h i cada diumenge a les 18h, amb el rosari.

Ø  Pregària de Vespres de dilluns a divendres. Els dijous es farà a la missa de 20h i la resta de dies, a les 19:45h.

 

SOPAR DE GERMANOR DE SANT JOSEP

Serà el dissabte 17 de març a les 9 del vespre. Ja us podeu inscriure a la sagristia o al despatx parroquial.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada