2021-02-14

Diumenge VI de Durant l'Any



CAMPANYA 62

DE MANS UNIDES



En aquest fragment de l’evangeli de Sant Marc (Mc 1, 40-45), veiem que el leprós:


- És conscient del seu mal. La lepra, terrible malaltia que no tenia solució, obligava les persones malaltes a viure aïllades.


- És humil i posa tota la confiança en Jesús: Si vols, em pots purificar.

Jesús es mostra compassiu i misericordiós. S’acosta, toca el malalt, li retorna la salut i el reintegra en la societat que abans l’havia exclòs.


Quines són les nostres lepres?

Els propis interessos, l’enveja, la rancúnia... que, com la lepra, ens separen dels altres.

La trobada amb Jesús tot ho cura. Llavors som capaços de renunciar a nosaltres mateixos i als nostres interessos, i de posar-nos al servei dels altres.

Jesús ordena al leprós que no digui res a ningú, però això li és impossible. I nosaltres? quan hem estat curats per Jesús, tenim la necessitat de comunicar-ho?

 

Grup Adoració Sant Josep






ü Dimecres de Cendra. 17 de febrer, imposició de la cendra a les  misses.

ü Lectio Divina. Divendres 26 de febrer, 12 i 26 de març. A les 20.30h ens trobarem per meditar la Paraula de Déu de manera telemàtica amb l’enllaç https://meet.google.com/str-votu-ngu.

ü Recés de Quaresma. Dissabte 6 de març, amb l’Adoració del Santíssim. Començarem a les 9.30h amb les Laudes i una meditació. A les 11h missa, rosari i exposició fins a les 18h.

ü Novena Sant Josep. Des del 10 de març, després de les misses diàries.

ü Conferència arxiprestal quaresmal. “Sant Josep, experiència de Santa Teresa”, a càrrec del P. Juli González. Dijous 18 de març a les 20h als Carmelites.

ü Festes de Sant Josep. Del 19 al 21 de març.

ü Adoració al Santíssim. Els dijous al final de l’eucaristia de les 20h fem pregària comunitària fins a les 21.15 h. I els dissabtes de Quaresma 20 i 27 de febrer, 6 i 13 de març, des de la missa de les 11h fins a les 18h, quan acabarem resant les Vespres.

ü Pregària de Vespres. De dilluns a diumenge. Els dimarts la fem a la missa de 20h, els dissabtes que hi ha adoració a les 17.45h, i la resta de dies a les 19.45h. Els diumenges després del Viacrucis. Utilitzarem l’aplicació de mòbil CPL, on trobarem la pregària de les Vespres. Cal descarregar-se-la.

ü Viacrucis. Cada divendres després de la missa de les 11h. Els diumenges, amb el rosari, a les 18h.

ü Pregó de Setmana Santa. Dijous 25 de març a les 21h, a càrrec de religioses de Badalona.

ü Celebració comunitària del perdó. Dimarts 30 de març a les 20.30h.