2019-05-12

Diumenge quart de Pasqua



Conèixer Déu

Estem recorrent el temps de pasqua i com sempre actualitzem l’experiència nova i genuïna d’encontre amb Déu. Nosaltres com els deixebles, amb tots els nostres dubtes i inquietuds, també estem cridats a reconèixer el Senyor, de moltes maneres i situacions, com en els sagraments de l’Església. Viu i actuant en la nostra vida. És el Senyor, que es presenta, sempre de manera nova, perquè creguem en ell, l’estimem i el seguim.

L’experiència pasqual que la Paraula de Déu ens convida a viure aquest diumenge és la de reconèixer que Ell és el Bon Pastor i nosaltres les seves ovelles. És una experiència nuclear i pròpia de la vida cristiana. Tenim un Déu que es revela com a Bon pastor. Ha compartir la nostra condició humana i ha experimentat la gran tribulació, i l’ha superada. És per això que ens condueix a l’eternitat. I nosaltres som les seves ovelles, que som conegudes per ell i som cridats a tenir un coneixement cordial fruit d’una relació profunda de trobada amb ell. Un coneixement, que com diu el Papa emèrit Benet: propi del qui estima i del qui és estimat. És el més preciós de ser cristià. La relació personal que podem tenir amb Déu. Ell es posa al davant com a pastor que ens guia i ens guarda pels camins de la vida, i alhora l’anem reconeixent sabent que ell també ens coneix i ens estima.

En l’eucaristia, cada diumenge reproduïm i actualitzem aquesta experiència pasqual. El Senyor es fa present com a Bon Pastor i ens convida a què el coneguem més profundament i a participar de la comunió amb Ell i de la seva missió.


 





106 ROMERIA A MONTSERRAT DEL 150è ANIVERSARI: 24-26 MAIG

Tots convidats a pujar tots els dies o, al menys, un dia. El diumenge pujarà un autocar. Com que el diumenge és dia d’eleccions, tornarem aviat havent dinat. Apunteu-vos a la sagristia o al despatx parroquial.

pelegrinatge a lourdes amb l’HOSPITALITAT

Us animem a pelegrinar a Lourdes amb l’Hospitalitat. Hi participarem amb un grup de Badalona del 27 de juny a l’1 de juliol. Viatjarem amb un autocar que ens recull i ens torna a Badalona. Són 5 dies per fruir junts de convivència i espiritualitat cristiana acompanyant malalts i persones discapacitades. Per a més informació i inscripcions podeu passar per la rectoria els dijous 23 i 30 de maig, 6 i 13 de juny de 18 a 19.30 h.



PREGAR PER PASQUA AMB MARIA

Hem començat el maig i resem el Mes de Maria en acabar les misses d’entre setmana. Els dissabtes, a continuació,  fem el rosari. Durant tota la Pasqua, de dilluns a divendres, hi ha la pregària de Vespres. El dimarts la fem amb la missa de les 20h i la resta de dies, a partir de les 19:30 h, en acabar el rosari. També tenim els següents espais de pregària comunitària: els dimecres, a les 21 h, l’Hora Santa pels pobres, amb “los Jóvenes de San José”; els dijous, a continuació de l’eucaristia de les 20 h, adoració fins a les 21 h.