2018-11-25

Jesucrist, Rei de l'Univers




QUE VINGUI A NOSALTRES
EL VOSTRE REGNE

Acabem l’any litúrgic amb la solemnitat de Crist Rei de tot el món. El Regne de Déu és, sens dubte, el nucli central de la predicació de Jesús: un Regne de justícia, de pau, d’amor i de veritat. Aquest Regne que Jesús va predicar és el que nosaltres volem i desitgem, ara aquí a la terra, i després en la plenitud de la glòria del cel. Quan Jesús diu, davant Pilat: «El meu Regne no és d’aquest món», no vol pas dir que el seu Regne es desentengui d’aquest món i de la seva problemàtica, perquè el Regne de Déu, amb Jesús, ha començat ja en aquest món, encara que no arribarà a la plenitud fins després d’aquest món. El necessitem ara i aquí entre nosaltres, per això el demanem sempre que resem el Pare nostre, i diem: «Vingui a nosaltres el vostre Regne». Nosaltres, els cristians, som els que hem de treballar per a la construcció del Regne de Déu a la terra. La gent del món es va construint un regne mundà de poder, de diners, mentida, corrupció, injustícia, opressió, odi, terrorisme, violència, guerra... Aquest no és el Regne que Déu vol a la terra. Cal un canvi de mentalitat, una conversió. Els cristians ens toca crear estructures de pau, d’amor, de justícia... Santa Teresa de Calcuta digué: «La falta d’amor és la major pobresa», i el papa Francesc ens diu: «El Regne de Déu no és d’aquest món però és per aquest món, i es construeix amb les obres de misericòrdia, és així com es realitza el Regne entre nosaltres». Si el construïm aquí, després el gaudirem allà (CPL).








En Acció


Avui diumenge 25,  a les 20 h,  a la Providència



III SETMANA DE LA BÍBLIA 2018

Del 26 de novembre al 2 de desembre, acabant l’any litúrgic, celebrem aquesta setmana per recordar la importància de la Bíblia. Hi ha moltes propostes a fer durant aquesta setmana. A més del recés que tindrem el dissabte, ho significarem amb 2 regals. Cada dia trobareu a l’entrada del santíssim un text significatiu i inèdit de la Bíblia per descobrir i meditar. També s’ha fet una nova edició gratuïta del llibre dels Fets dels apòstols amb motiu d’aquesta setmana. El podeu aconseguir a la sagristia, fins que s’acabin les existències.


PROGRAMACIÓ ADVENT 2018



Ø El dissabte 1, hi haurà el recés a la Providència. Anirà des de les 9:30 h fins a les 13:30 h amb la missa. Ens el predicarà Mn. Marc Labori.

Ø Rés de l’Àngelus, al final de la missa diària de les 11 h.

Ø Pregària de Vespres, de dilluns a divendres: el dimarts, a la missa de 20 h i els altres dies a les 19:45 h.

Ø Rés del rosari de dilluns a divendres, a les 19:30 h i el dissabte en acabar la missa de les 11h.

Ø El dimecres 12, a les 20:00 h, hi haurà la conferència: El bisbe Joan Carrera i la pastoral. La farà Mn. Felip-Juli Rodríguez, rector del Seminari Conciliar de Barcelona. La farem a l’església de St. Francesc de Bufalà.

Ø El dissabte 15 de desembre, a les 21 h, hi haurà el concert solidari amb la Marató de TV3: Tots contra el càncer, organitzat per l’Orfeó Badaloní.

Ø  Diumenge 16 de desembre, 18 h, Concert de Nadal per la Coral Betúlia, a la Cripta.

Ø El dimarts 18, hi haurà la celebració comunitària del Perdó. A les 20:30 h.

Ø Continuem la campanya de recollida de medicaments, menjar que es conservi i articles de primera necessitat per Venezuela i Càritas. Els donatius els podeu ingressar a: ES 330019 00 6505 4128000280.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada