2018-11-11

Diumenge XXXII de Durant l'any


 



Dia de l’Església Diocesana 2018
“Amb tu, som una gran família”

Sempre que ens reunim per celebrar l'eucaristia ho fem com a Església. L’eucaristia és el centre de l'Església i d'ella viu i creix. Avui, diumenge, volem fer ressonar en el nostre cor l'Església diocesana que ens convida a formar una gran família. Resem per a la nostra diòcesi, per a la nostra parròquia, pel nostre bisbe, pels sacerdots, per la vida consagrada, per tots els laics... per tots els qui formem aquesta gran família.
El llibre dels Reis ens presenta una vídua que comparteix amb Elies el necessari per viure. Un gest que no queda estèril en les mans del Senyor. La carta als Hebreus ens recorda el sacerdoci de Crist que va oferir la seva vida per la salvació dels homes. Jesucrist segueix exercint el seu sacerdoci intercedint per nosaltres el qual es va oferir una sola vegada per treure els pecats del món. L'evangeli de Marc ens presenta de nou una vídua que comparteix el que és necessari per viure. Aquesta dona viu la seva donació i entrega total dins la seva comunitat sabent que tota ofrena a Déu torna en benefici dels germans.
En aquest dia presentem a l'altar els projectes i il·lusions de la nostra comunitat. Com Crist s’ofereix a l'altar, també nosaltres lliurem la nostra vida perquè ell ens transformi. Avui presentarem en les ofrenes la nostra aportació econòmica destinada per a la germanor entre les parròquies.
Les lectures d'aquest dia i la celebració del dia de l'Església diocesana ens conviden a formar part d'una gran família on tots col·laborem lliurant el nostre temps i comprometent-nos en les seves activitats, i compartint els recursos. Tots podem col·laborar amb la nostra parròquia de moltes formes.


                        
              
En Acció


RECULL D’OBRES TEATRALS PEL 150è

La dramàtica del Centre Parroquial Sant Josep ens oferiran un recull d’obres dramàtiques i sacramentals, de la historia escènica i teatral de la nostra parròquia, amb el nom de Recordant. Serà el dissabte 24 de novembre, a les 18 hores.



RECÉS D’ADVENT A LA PROVIDÈNCIA
El proper 1 de desembre tindrem el recés d’advent parroquial. Aquest any el farem a la Providència. Ens el farà Mn. Marc Labori, molt conegut i estimat per tots. Començarà a les 9:30 h amb les laudes i acabarà abans de dinar, cap a les 13:30 h.

CADENA DE PREGÀRIA PER LES VOCACIONS
El diumenge 18 de novembre serà els segon dia de la cadena que li correspon a la diòcesi de Barcelona. Les misses tindran aquesta intenció. Així com l’adoració, després de la missa dels dijous, al vespre.

PER ENCOMANAR INTENCIONS DE MISSES
Els qui vulguin encomanar alguna intenció per a les misses de l’any 2019 ja poden fer-ho al despatx parroquial (dimecres o dijous,18-19:30). Les misses pròpies de difunts, destinades sobretot als més recents les fem els dimarts i els divendres a les 20h.

CAMPANYA HUMANITÀRIA PER VENEÇUELA.
Continuem la campanya de recollida de medicaments, menjar que es conservi i articles de primera necessitat. Ho podeu portar a la parròquia. Els donatius els podeu ingressar a: ES 330019 00 6505 4128000280.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada