2018-10-14

Diumenge XXVIII de Durant l'any



HOMENATGE A LA PARRÒQUIA 

Segle dinou, una vila en creixença: 
el bisbe diu que neixi una parròquia.
Sense cap seu, unes monges l’acullen
a casa seva.


Sorgeix aquí, fa temps, a Badalona
Per a nadius i per a gent nouvinguda
A Sant Josep, pietosos, la dediquen,
De tots és casa.


Costà molts anys bastir el gran edifici,
però la ciutat ja el té com un gran símbol
Mostra amb orgull la seva bella imatge,
obra comuna.


Cent cinquanta anys donant a tots ajuda!
Cal celebrar tan llarga trajectòria
amb, ben segur, errors i prou defectes…
Però és tan nostra!..


És dels més grans i també és dels més joves,
És de tothom qui desitja integra-s’hi;
I quanta gent l’ha sentida ben seva,
llar solidària.


Doncs per molts anys, estimada Parròquia
Amb tu estem, rep tot el nostre afecte.
Acull tothom, obre sempre els teus braços
A aquells qui et cerquin !

Miquel Creixell Tramuns, setembre 2018


 

PROGRAMA PRIMER TRIMESTRE CURS PEL150é

En Acció

Ø El dia 19 d’octubre a les 19h farem la presentació del pelegrinatge a Terra Santa que estem organitzant per la setmana de la Puríssima del 2019. Serà la cloenda dels actes del 150è aniversari.
Ø El dia 28, a les 18 h tindrem el concert d’orgue acompanyat del Cor Aurica.
Ø El dilluns 5 de novembre hi haurà la missa per tots els difunts de Badalona que organitza Pompas Funebres de Badalona. Serà a les 20 h, a Sant Josep, i la presidirà el Sr. Bisbe Antoni Vadell.
Ø El diumenge 11 de novembre, mes dels difunts,  concert del rèquiem de Cherubini, per la Coral participativa de la Garriga, amb piano.
Ø El dissabte 24, a les 21 h, convidats a l’espectacle Recordant. La dramàtica del Centre Parroquial Sant Josep ens oferiran un recull d’obres dramàtiques i sacramentals, de la historia escènica i teatral de la nostra parròquia.
Ø El dissabte 15 de desembre, a les 21 h, tindrem el tradicional concert de la Marató de TV3, que ens oferirà l’Orfeó Badaloní.
Tenim preparats uns records del 150é que consisteix en un suport pel mòbil i la tàblet amb el logo de l’aniversari. Els podeu demanar a la sagristia o al despatx parroquial. Només us demanem un donatiu per les despeses del 150 é.

INCI DE CURS

Poc a poc anem començant totes les activitats parroquials. Ja tenim engegada la pregària pels pobres dels “Jovenes de San José”, dimecres, de 21 a 22 h. El proper dijous comencem l’Adoració al Santíssim, des de la missa fins a les 21 h.
El diumenge 21, a la missa de les 11 h, celebrarem el inici de curs de la catequesi parroquial. Pregarem pel nou curs i beneirem els catequistes i educadors. Per inscriure infants, passeu pel despatx parroquial o parleu amb els mossens. Hi ha catequesi els dilluns a la tarda, per primer i segon; dissabtes de 15:45 a 17 h, abans de l’esplai: Racó de Fe, que segueixen el mètode lifeteen, per adolescents i joves; i, els diumenges, a partir de les 10:30 h amb la catequesi familiar.
També comencem el Reforç Educatiu, cada tarda de dimarts a divendres. Necessitem voluntaris, tant per donar el berenar com per l’ajuda escolar.

Cap comentari: