2018-01-28

Diumenge quart de Durant l'any

Jornada Infància Missionera: “Aventura’t a ser missioner”

D’on ve la força de l’autoritat

Aquest diumenge veiem com Jesús actua amb autoritat. Primer el veiem que  ensenya a la Sinagoga. Interpreta el sentit de les sagrades Escriptures i tothom veu que ho fa amb autoritat. El que diu és el que pensa, és el que el mou i és el que dóna la vida de Déu. A continuació, ho manifesta amb la guarició de l’endimoniat. Aquest posseït s’adreça a Jesús en plural, són molts, remarcant així la lluita de Jesús contra el mal que és múltiple i divers. Alhora, l’esperit maligne, reconeix en Jesús la seva autoritat quan li diu: “ja sé prou qui ets: ets el Sant de Déu”. Així doncs queda manifestada d’on ve la veritable autoritat. Ve de ser el Sant de Déu, ve de la comunió amb Déu. Llavors queda manifestada amb un sol manament: “surt d’aquí”, el mal obeeix. Per lluitar contra el mal cal estar en comunió amb Déu, amb la seva voluntat i el seu pla salvador, que es manifesta en la misericòrdia i l’amor, i no en el domini de les persones i de les coses.
En la nostra vida cristiana, també estem revestits d’autoritat, de l’autoritat del Crist. Pel nostre baptisme, vam rebre el do de l’Esperit que ens capacita a actuar en el nom de Déu, interpretant les Escriptures i comunicant la Bona Nova. Si ho fem mantenint-nos en la comunió de Déu, això és fent la seva voluntat  i revifant la flama de l’Esperit que vam rebre, actuarem amb la mateixa autoritat i el mal no podrà amb nosaltres.



En Acció

PREGÀRIA DE TAIZÉ

Aquest diumenge 28 de gener, a les 8 de vespre, hi ha la pregària de Taizé al Monestir de la Divina Providència.

CANDELERA, GRUPS REFLEXIÓ PARAULA DE DÉU I LITÚRGIA

El divendres 2, celebrarem la festa de la Presentació del Senyor al temple. En cada celebració; 11 i 20 h, i 7:30 h, a la Providència, hi haurà benedicció de Candeles. Després de la missa de les 20 h, a partir de les 20:30, farem trobada de reflexió sobre la Paraula de Déu. És la trobada comunitària de Sant Josep per treballar les lectures del diumenge. També som convidats a la reunió de litúrgia que tindrem el dissabte 3, a les 17 h. És la trobada per preparar el temps i celebracions de Quaresma. Tots som convocats i convidats a participar en els dos encontres que es faran a la sala de reunions de Ventós Mir.
També, el diumenge 4, a les 11h, com cada any, farem la benedicció dels infants batejats en els últims anys i de candeles. La celebració estarà animada pel grup de Góspel parroquial.

CELEBRACIONS, RECONCILIACIÓ I PREGÀRIA

Us recordem el calendari setmanal de litúrgia i espiritualitat cristiana.
El dimarts, de 17 a 20 h, hi ha temps de confessions. A les 20 h hi ha l’Eucaristia amb les vespres. Igualment mitja hora abans de cada missa, trobareu un prevere per rebre el sagrament del perdó.
El dimecres, dedicat a St. Josep, hi ha una hora d’Adoració dels pobres dirigida pels joves de St. Josep, de 21 a 22 h.
El dijous, a continuació de la missa de les 20 h i fins a les 21 h hi ha l’Adoració al Santíssim acompanyada per un grup parroquial.
El divendres el dediquem a pregar pels qui pateixen malalties tant corporals com espirituals.
El dissabte, dedicat a la Mare de Déu, tenim el rosari a continuació de la missa de les 11 h. Igualment, cada dia som convidats a resar el rosari de forma comunitària mitja hora abans de la missa de les 20 h.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada