2017-12-16

Diumenge tercer d'Advent


Germans,
Viviu sempre contents












Oració per encendre
el tercer ciri de la corona d’Advent

Avançant cap a la teva trobada, Crist Jesús, ens preparem animats per la paraula profètica del sant Precursor, Joan el  Baptista. 
Quan estem molt a prop de la festa del teu Naixement,  Senyor Jesús, creix la nostra alegria perquè segueixes amb nosaltres i no has deixat de fer-te present a la teva Església per a complir l’obra immensa de la salvació del món.
Et rebem, sacerdot etern, en la nostra assemblea eucarística,  Jesucrist, Tu que vius i regnes pel segles dels segles. Amén.

[veure més]

    




En Acció

CAMPANYA CÀRITAS I REFUGIATS

Aquest cap de setmana hi ha la campanya de Càritas diocesana, amb el lema: Sigues part de la solució contra la pobresa. Nosaltres fem la nostra tradicional campanya parroquial a través del voluntaris que porten els sobres a particulars i les aportacions dels col·legis, i la recollida de menjar que podeu aportar a qualsevol hora del dia que estigui l’església oberta. També ens solidaritzarem amb la situació actual dels refugiats amb els actes reivindicatius que aquesta setmana s’està organitzant a la P. Sta. Anna de Barcelona.

CELEBRACIÓ COMUNITÀRIA DEL PERDÓ

Us convidem a participar en la celebració del perdó que fem conjuntament amb els salesians, el proper dimarts 19, a les 20:30 h, a continuació de la missa. Junts demanarem la renovació de la nostra vida per acollir el naixement de Jesús d’una manera solidària amb tots els germans que es reconeixen necessitats de perdó.


CONCERT DE NADAL DE LA CORAL BETÚLIA

Serà el proper dimecres en la Cripta de Sant Josep, a les 21 h. Es demanarà una aportació per col·laborar amb la Marató de TV3.


RUTA DE LA IMMACULADA AMB ELS JOVES DE SANT JOSEP

Ha començat un nou grup d'apostolat a la nostra comunitat. Un grup d'adults surten cada 15 dies, els divendres al vespre, a visitar persones que dormen i viuen al carrer. La missió consisteix a consolar el cor de Crist consolant als nostres germans que pateixen oblit i abandó. Els hi porten roba d'abric i menjar. L'oració i l'amor són els dos elements bàsics que utilitzen, tota la resta ho fa el Senyor per intercessió de Sant Josep a què porten amb ells i els pobres veneren. En finalitzar, ofereixen davant el sagrari els petons que donen aquests germans pobres i se'ls lliuren al Senyor. Per iniciar-ho el 8 l’han anomenat: ruta de la Immaculada. Si algú estigués interessat a participar-hi que ens ho faci saber.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada