2017-12-10

Diumenge segon d'Advent

DIUMENGE SEGON D’ADVENT

Una veu crida en el desert:

Obriu una ruta
al Senyor
 












Oració per encendre
el segon ciri de la corona d’Advent
Senyor Jesús, aquesta segona llum que encendrem ens avisa que hem de preparar la teva vinguda en els nostres cors, en les nostres famílies i llocs de treball, i també en aquesta comunitat cristiana que visites sense parar quan celebra l´Eucaristia. Concedeix-nos que aquest augment de la llum que podem veure, signifiqui en cada un de nosaltres l’expulsió de les tenebres del pecat. T’ho demanem a tu que vius i regnes pels segles dels segles. Amén.
  

                 En Acció 


CONFERÈNCIA D’ADVENT 

El divendres 15, a les 20:30 h, hi haurà la conferència sobre Sor. Francesca, clarissa de la Providència que està en procés de beatificació. La farà Joan Rosàs, a l’església del Monestir.


CONCERT DE LA MARATÓ

El dissabte 16, a les 21 h,  hi haurà el concert de la Marató de TV3 organitzat per l'Orfeó Badaloní a l'Església de Sant Josep. Interpretaran El Magnificat de John Rutter. Sota la direcció d'Óscar Peñarroya, cantaran el Cor Drassanes, el Cor Projectes i l'orquestra Baetulo.

CAMPANYA ESPECIAL DE NADAL DE CÀRITAS A SANT JOSEP

Per aquesta campanya convidem a SER PART DE CÀRITAS perquè volem que més persones se sumin a les que ja hi som i comparteixin el repte de trobar solucions contra la pobresa. Volem sumar més persones compromeses que vulguin compartir les seves capacitats, els seus recursos i les seves esperances per avançar en la construcció d’una societat més acollidora, inclusiva i justa. Per això, en les eucaristies de les 11 i les 12.30 h del diumenge 17,  voluntaris de Càritas ho explicaran i animaran a fer-se voluntari. També, com en anteriors edicions, hi haurà un sobre de col·lecta amb el lema de la campanya perquè tothom pugui col·laborar.

SOLIDARITAT AMB ELS REFUGIATS

També el diumenge 17 ens solidaritzarem amb la situació actual dels refugiats. La setmana abans de Nadal s’està organitzant al voltant de la Parròquia de Santa Anna, al centre de Barcelona, una vaga de fam amb molts actes reivindicatius sobre aquesta realitat injusta que s’està tapant i deixant en l’oblit. Des del nostre arxiprestat volem recolzar-ho

MATRIMONIS QUE CELEBREN 25 I 50 ANYS I PRIMER ANY

Ho celebrarem el diumenge 31/12 a la missa d’11. També convidem els qui s’han casat el 2017. La celebració estarà animada pel Little Góspel Choir .