2017-06-04

Diumenge de Pentecosta







PRIMERES COMUNIONS DE LA CATEQUESI FAMILIAR

Aquest diumenge faran la comunió un grup d’infants que han seguit la catequesi a la parròquia a través de la catequesi familiar dels diumenges. Es diuen, Laura Álvarez Rodríguez, Arnau Galiano Pereiro, Antoni Lindo Ruiz, Albert Lindo Ruiz, Laura Morón Santiago, Alejandro Pinto Mercado, Laura Ponsirenas Puentedura, Maria Rosa Rodríguez i Santiago Cardosa Collazos. Serà a la missa de les 11 h.

L’ESTIU DE L’ASPIRANTAT

El Rugby Club de Badalona amb la col·laboració dels monitors de l’Aspirantat organitzen un Casal d’estiu del 26 de juny al 21 de juliol. Per inscriure-us podeu passar per l’Aspirantat, cada dia de 17 a 19 h. També trobareu més informació a: www.casaldestiubadalona.wixsite.com/badalona, o al Xavi (616037889). També hi hauran colònies i campaments a l’última quinzena de juliol. I també aquest agost, tres monitors aniran a fer un voluntariat a una parròquia de Perú, com l’any passat.

ESGLÉSIA BAPTISTA D’ANIVERSARI

Felicitem a la comunitat cristiana veïna del carrer Sagunt, i som convidats a participar en els actes d’aniversari que seran sobretot al llarg d’aquest mes de juny. 







Destaquem l’exposició:

Bíblia i Reforma”, que es farà a Santa Maria, del 13 al 16 de juny.


CÀRITAS A LA PARRÒQUIA

El dimecres, 7 de juny, de 10:30 a 13:30, Càritas organitza una sessió de formació per a voluntaris, mossens, membres de la parròquia sensibles al tema social i treballadores socials. La impartirà el director de l’escola de Voluntariat de Càritas, Jaume Casassas. Volem reflexionar sobre l’acompanyament que fem a les persones que atenem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada