2016-11-13

Diumenge XXXIII de durant l'any

JORNADA DE GERMANOR DIOCESANA 2016 

Amb tu, som una gran família 

Per arribar al final, cal treballar i ser fidels 

Estimats germans, sempre que el Senyor ens adverteix és perquè vol que estiguem preparats. I què vol dir "Esteu preparats"?; doncs que estem en el seu amor i en la seva gràcia, sempre estimant-lo a Ell i al proïsme de tot cor. 

La primera lectura del dia d'avui ens recorda que els injustos i superbs no tenen cabuda a la Casa de Déu. I que els fidels gaudiran de la felicitat. Així doncs hem de ser justos en totes les coses que ens ocupen. I procurar sempre ser humils, sabent que sense Déu no podem fer res. Res de bo, és clar. 

D'altra banda, en la segona lectura, Sant Pau ens recorda que per molt humils que siguem, hem de procurar treballar o sigui que no per saber que sense Déu no podem fer res, hem d'estar amb els braços creuats, sinó que amb humilitat hem de treballar pel propi bé i el dels altres i així no ser onerosos als nostres i ser útils al proïsme. 

A l'Evangeli el Senyor ens avisa que abans que Ell vingui, han de passar moltes coses i calamitats. Com si el Senyor ens recordés que aquesta vida és, com diem en la pregària de la Salve, "una vall de llàgrimes", és a dir, que aquest món no és la nostra casa i que per arribar al final, cal recórrer un dur camí. Si mirem la vida de Crist i de la seva beneïda Mare això és així. Per a ells va ser una vida plena de treball i de sofriment per a tots nosaltres. I això va passar abans de la seva glorificació. Doncs bé, l'Església i cada un de nosaltres que la formem hem de passar pels treballs i la Creu abans d'arribar a la glòria. (IB) 

CICLE DE CANTATES SOLIDÀRIES DE BACH

El dissabte 19 de novembre a les 21.00 h hi haurà la Cantata BWV 137. Serà a la Cripta de la nostra església, entrant per darrere (Ptge. Ventós Mir, 24).



GRUP D’ESTUDI PARAULA DE DÉU I CADENA PREGÀRIA VOCACIONS

La propera trobada serà el divendres 18, a les 20.30 h, a la sala de reunions de Ventós Mir. És una trobada comunitària i formativa oberta a tothom. Aquest mateix divendres ens unim a la Cadena de pregària per les vocacions. Les misses i la pregària del dia tindran aquesta intenció. 



PRESENTACIÓ EXPERIÈNCIA MISSIONERA AL PERÚ

El diumenge 20 de novembre, a continuació de la missa de les 11 h, les 4 monitores que van anar al Perú aquest estiu ens volen explicar la seva experiència missionera i agrair la col·laboració de tots. Ho farem als locals parroquials de l’Aspirantat.



RECÉS I CONFERÈNCIA ARXIPRESTAL D’ADVENT

Us anunciem ja els primers actes de la programació parroquial per l’advent. Seguint la campanya de sensibilització pels refugiats, el dimecres 30, a les 20 h, hi haurà la conferència-col·loqui titulada de “L’hostilitat a l’hospitalitat”, que ens prepara la Delegació D. de Pastoral Social. Serà a la Parròquia de Montserrat. El dissabte 3 de desembre hi haurà el recés d’advent a Tiana a càrrec del P. Oriol Oliveres, des de les 10 h fins al dinar. Ja us podeu apuntar. 



LOTERIA campanya sensibilització refugiats 

En marxa la loteria i la pancarta pel campanar, i un acte, el 16 de desembre. Us demanem que ens ajudeu i col·laboreu a la distribució dels talonaris i en la venda de la loteria de Nadal que van destinats per aquesta campanya de sensibilització i acció per ajudar els refugiats. Podeu passar per la sagristia o el despatx parroquial. 


MATRIMONIS QUE CELEBREN ELS 25 I 50 ANYS I PRIMER ANY 

La festa de la Sagrada Família serà el divendres 30 de desembre. Hi haurà una missa a la tarda a la basílica de la Sagrada Família. Nosaltres ho celebrarem el diumenge 8 de gener a la missa d’11, a la qual convidem les parelles que han celebrat les noces d’Or i d’Argent i també les que s’han casat el 2016. Apunteu-vos al despatx parroquial, telèfon o mail: santjosepbadalona@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada