2016-02-28

Diumenge tercer de Quaresma

On ets? 

Estimats germans, fixem-nos en la primera lectura d’aquest diumenge de quaresma (Ex 3, 1-8a, 13-15) podem veure amb goig, com el Senyor és sempre el que prenent la iniciativa busca l'home, és a dir, ens busca amb la seva bondadosa Misericòrdia. I ens busca en qualsevol situació de la vida per regalar-nos els seus dons i sempre fer-nos el bé. Però hi ha uns moments molt especials en què el Senyor li és més, diguem-ne així, fàcil, manifestar-se a nosaltres. Aquests moments solen sempre ser en els que estem fora dels renous de la vida i de les preocupacions materials, és a dir; en la solitud i en el silenci que és el mateix que dir en els moments d'oració. Si pensem que va ser Ell, el que ens va donar la llibertat i la regalà a cada u perquè sabéssim respectar-nos els uns als altres. Així doncs el Senyor prefereix no trencar aquesta llibertat i no molestar-nos quan estem fent qualsevol activitat. Ell espera amb molta paciència que li deixem en el nostre dia a dia un temps de solitud i silenci per si es vol comunicar personalment amb nosaltres. Tinguem doncs aquest temps diari de solitud i silenci o a la nostra habitació o a l'església, on Déu segur que ens repartirà amb la seva bondat de Pare aquests dons tan meravellosos del seu Esperit. Trobarem a Déu en l'oració i Ell ens trobarà. (IBP) 









CONCERT DE QUARESMA SOBRE LA SETMANA SANTA



La Capella de Música Sta. Maria de Mollet del Vallès, amb l'Orquestra de Cambra Miquel Casas i Bell ens oferiran aquesta reflexió musical sobre la Setmana Santa a partir de les composicions de grans mestres clàssics. Serà el dissabte, 5 de març, a les 20:45 h, a l’església del Santíssim. L’aportació serà voluntària per cobrir les despeses del concert. [PDF]



PER QUARESMA: PREGÀRIA I REFLEXIÓ

Us recordem que hi ha: pregària de vespres, Via crucis, confessions i temps d’acollida amb els preveres, adoració al Santíssim Sagrament... Consulteu horaris a les cartelleres o a la web. Hi haurà adoració els dissabtes 5 i 12 de març, des de la missa de les 11 fins a la de les 20 h. i la propera reunió del grup sobre la Paraula de Déu: serà l’11 de març.


SOLEMNITAT DE SANT JOSEP AMB NOVENA

Us recordem que la missa solemne la presidirà el Sr. Arquebisbe Joan Josep Omella. Comptarem amb la música de la Missa de Sant Josep del mestre Salvador Valls Franch (1882-1936), amb la Coral Badalonense i l’Orfeó Badaloní, el nostre organista Jordi Membrado i la col·laboració de l’equip parroquial de cants.

Després hi haurà dinar de germanor. Ja l’estem preparant. Aquest diumenge posem a la venda els tiquets pel dinar: 10 euros els adults i 8 euros els menors de més de 10 anys. Els de menys no han de pagar.

Us anunciem que aquest any farem una novena dedicada a Sant Josep. Serà del 10 al 18 de març.


103 ROMERIA A MONTSERRAT: 15-17/04

La comissió de la romeria ja està en marxa i està fent el programa. Aquest any per manca d’espai, l’Aspirantat pujarà el diumenge. Però animem a les famílies tant de l’esplai com de la catequesi a pujar el cap de setmana. Us anunciem que les inscripcions seran el dissabte 12, el dimecres 16 i el dijous 17 de març, de 17 a 19 h, al despatx parroquial.