2016-02-14

Diumenge primer de Quaresma

NOU PREVERE AL SERVEI DE SANT JOSEP 

Vaig néixer en una família catòlica a Barcelona el 17 de juliol de 1961. Sóc el fill 7è de 13 germans, els meus pares profundament cristians ens feien resar el rosari cada dia i ens van ensenyar a ser bons cristians. Precisament la meva vocació al sacerdoci va sortir d'aquesta devoció del rosari. 

En una ocasió, després de resar el rosari en família, el pare exclamà: 'tants fills i que cap no sigui sacerdot !!. A mi des d'aquest moment se’m clavà aquesta pregunta al cor pensant: per què no puc ser jo sacerdot? A poc a poc vaig prendre consciència de ser sacerdot en el meu cor. Tenia llavors 15 anys. Així que aquesta inquietud no em deixà mai. Tinc un germà rector de una parròquia del bisbat de Vic, es diu Josep Xavier i una germana carmelita descalça que es diu Isabel de Santa Teresa. 

Guiat per un sacerdot bo i sant, el P. Josep Maria Alba, jesuïta, va portar la meva vocació a bon terme i així vaig ser ordenat sacerdot després d'estudiar la filosofia a l'institut filosòfic Balmesiana de Barcelona i la teologia la vaig estudiar a Conca en el seminari de Sant Julià. Vaig ésser ordenat sacerdot a Sevilla al Congrés Eucarístic de 1993, el dia 12 de Juny, per Sant Joan Pau II. 

Després em van encomanar a la diòcesi de Conca dos pobles com a rector en els quals vaig estar-hi 7 anys. Al poc temps el P. Alba va organitzar uns quants sacerdots i va fundar la societat missionera de Crist Rei a la qual vaig pertànyer des de l'any 1994; passant l'any 2000 a missions al Perú. Resumint, vaig estar en total de les meves sortides al Perú com a missioner uns 7 anys després vaig estar a diversos pobles de Conca com a rector i vaig passar al col·legi que és dels missioners de Crist Rei com a professor. Aquest desembre passat vaig sortir d’aquesta societat missionera i vinc amb molta il·lusió a servir l'Església en aquesta bonica parròquia; espero que pugui ajudar-vos i espero aprendre de vosaltres també molt i que junts aprenguem a estimar més a Déu i al pròxim. Estaré sempre a la vostra disposició i dono gràcies a Mons. Joan Josep Omella que em va acollir com un veritable pare i a Mn. Andreu i a tots vosaltres que m'heu acollit tan afectuosament. Déu sigui beneït! 


Mn. Ignasi Borull PuigarnauRECÉS ARXIPRESTAL DE QUARESMA

Serà el dissabte 27 de febrer, a les Franciscanes de Tiana. El dirigirà el Sr. Bisbe Sebastià Taltavull sobre l'Any de la Misericòrdia. Des de les 10 fins després de dinar. Ja us podeu apuntar a la sagristia. 


QUARESMA, TEMPS DE PREGÀRIA I REFLEXIÓ


Us recordem que hi ha: Adoració al Santíssim Sagrament els Dijous, des de la missa de les 20 h fins a les 21:15 h; i, dissabtes: 13 i 20 de febrer, 5 i 12 de març, des de la missa de les 11 fins a la de les 20 h; Pregària de Vespres: de dilluns a divendres. Els dimarts la fem a la missa de 20 h i la resta de dies, a les 19:45 h; Via crucis: cada divendres després de la missa de les 11 h, i els diumenges, amb el rosari, a les 18 h. Confessions i acollida amb un prevere: abans de les misses, els dimarts, de 17 a 20 h, i divendres, de 9 a 13h. Grup reflexió sobre la Paraula de Déu: el proper divendres, 19 de febrer, a les 20:30 h, a la sala de Ventós Mir, 24. 

CONFERÈNCIA: CAMINS DE TENDRESA I SOLIDARITAT


Organitzada per la Xarxa d’economia solidària i amb el recolzament de l’Arxiprestat, us convidem a la xerrada-diàleg sobre el llibre de Dani Jover: “Memòria de l’esperança”. El dijous 18 de febrer, 19 h, al Círcol Catòlic. 

CAMPANYA RECOLLIDA BOMBETES I FOCUS LEDS


L’hem engegat per mirar d’estalviar en les depeses d’il·luminació i a més, col·laborar de forma més sostenible amb el medi ambient. Trobareu la informació per participar a les cartelleres. Es tracta de comprar una bombeta o un focus a un proveïdor determinat, que ens fan un descompte del 25%, i donar-lo a la rectoria, o al rector. A mesura que les tinguem, ja les anirem col·locant. Ens agradaria inaugurar la nova il·luminació per Sant Josep. Moltes gràcies i esperem que puguem disposar de moltes bombetes. 

CICLE DE CANTATES SOLIDÀRIES DE BACH


El dissabte 20 de febrer, a les 21 h, a la Cripta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada