2016-01-17

Diumenge segon de durant l'any

Nova missió al costat del Sr. Arquebisbe


El cap de setmana passat mentre celebràvem la festa del Baptisme del Senyor on Jesús rep la confirmació de la seva condició divina i de la seva missió, Mn Andreu i jo rebíem la notícia de què se m’encomanava una nova missió: la de ser secretari particular del nou bisbe de Barcelona.

Em trobo amb sentiments molt enfrontats. Vull pensar que això no és un adéu, ni un trencament total, sinó que espero, de tant en tant i, quan l’agenda del bisbe ho permeti, poder compartir la vida sagramental, comunitària i familiar amb tots vosaltres.

No és una missió senzilla, per això us demano la vostra pregària per tal de poder ajudar el bisbe en la seva missió de ser pastor de la diòcesi de Barcelona i de promoure, per l’acció de l’Esperit Sant, la comunió, l’amor i l’anhel missioner al sí de la mateixa.

Finalment vull agrair-vos a tots tot el que heu fet, feu i continueu fent per Mn Andreu i per mi. Preguem sense parar perquè el Senyor ens continuï beneint ara que ens demana aquest esforç a la comunitat. Us prego que ajudeu molt a Mn. Andreu com a líder de la comunitat. Ell necessita de tots vosaltres i, sense vosaltres, no pot fer la missió que li ha estat confiada. De manera que en uns anys la nostra sigui una comunitat més fraterna, viva, acollidora, alegre i missionera. Moltes Gràcies de tot cor.


Mn. Marc Labori Bau







TEMPS DE PREGÀRIA I ACOLLIDA



Hem començat el 2016 i continuem amb l’Any de la Misericòrdia. Hem de fer el possible perquè la nostra església estigui al màxim d’oberta i acollidora per a tothom que vulgui entrar a pregar o necessiti ajuda, i alhora tothom se senti convidat a intensificar la pregària. Per això necessitem voluntaris per l’acollida diària, i també us convidem a participar als espais d’adoració a continuació de les misses de les 20 h del dijous, fins a les 21:15, i de les 11 h del dissabte, fins a les 13 h.


SETMANA DE PREGÀRIA PER LA UNITAT DELS CRISTIANS



Comença el dilluns 18 i acaba el 25 de gener. Aquest any amb el lema: “Proclameu la grandesa del Senyor”. Nosaltres tindrem aquesta intenció a les eucaristies de cada dia durant aquesta setmana. Hi haurà un acte central arxiprestal que es farà a l’Església Evangèlica Baptista del carrer Sagunt, 99-101 el dijous 21, a les 19:30 h. Serà una celebració ecumènica a la qual tots som convidats.


CAMPANYA DE NADAL DE CÀRITAS



Informar-vos que hem recollit entre les aportacions dels particulars i els col·legis un total de 10.081 € i alguns aliments. Aquests recursos van destinats a Càritas parroquial. La col·lecta de Càritas va ser de 1.633 €. Agrair-vos a tots la vostra col·laboració.



JORNADA MUNDIAL DELS MIGRANTS



L’Església la celebra avui amb el lema: “Sóc a la porta i truco, m’acolliràs? Siguem esperança”. Així vol recordar als milers de refugiats que truquen a les portes d’Europa. En aquest any de la misericòrdia, el Papa Francesc ens recorda que emigrants i refugiats ens interpel·len. El proper diumenge 24 hi ha la celebració d’un acte diocesà a la Parròquia Sant Paulí de Nolla de Barcelona, tot el dia.