2015-10-18

Diumenge XXIX de durant l'any


Domund 2015 - Jornada Mundial de les Missions

"Missioners de la Misericòrdia"

L'ABRAÇADA

Les obres de misericòrdia són el revulsiu per despertar la nostra consciència, tan ensopida davant el drama de la pobresa, i entrar encara més en el cor de l'Evangeli, on els pobres són els privilegiats de la misericòrdia divina. Tot queda plasmat en l'abraçada entre una missionera i una dona gran. L'expressió de les seves cares és reflex d'un amor misericordiós, compromès, recíproc, profund.

LA SEVA HISTÒRIA

La missionera explica: "Aida, en morir el seu marit, ha passat un temps sola, desconsolada, deixada per complet i gairebé cega. A les germanes ens considera la seva família. Nosaltres vam estar presents ja abans, doncs, en ser un matrimoni gran, els visitàvem, els donàvem la comunió i fèiem per ells el que està al nostre abast. Aida no oblida la lluita que vam mantenir amb ella per ajudar-los. Li aconsellem que fiqués a la casa una família que la cuidés. El canvi que ha donat és radical. El Senyor fa meravelles amb els seus pobres. Nosaltres seguim visitant-la i donant gràcies a Déu per ella. "
Gna. Antonia Valverde Fernández, Germanes de l’amor de Déu, de la diòcesis de Santa Clara, a Cuba




MÚSICA SACRA DE PEL·LÍCULES

El 30 d’octubre, a les 20:30 h, hi haurà aquest concert: Lux aeterna a la nostra església que està concebut com un espectacle sobre música sacra. Aquesta ha estat al llarg del temps un dels principals arguments compositius dels grans mestres com Mozart, Bach, Händel, Schubert... Aquesta tradició es manté en les generacions de compositors modernes i transcendeix el món estrictament musical per incorporar-se al llenguatge artístic del nostre temps: el cinema. Lux aeterna és un espectacle en què la música sacra és la protagonista. Els intèrprets, amb una àmplia trajectòria internacional són el cor de cambra MC Cor i els solistes Laia Camps, Joan Martínez Colás i Josep Jarque. El programa inclou obres musicals dels principals autors clàssics i moderns que podreu sentir en pel·lícules tan populars com Viven, Minority report, L'oli de la vida, Philomena o Babe el cerdito valiente.

LOTERIA PER A LA MILLORA DELS LOCALS PARROQUIALS

Aquest any continuem fent loteria de Nadal per la millora dels nostres locals destinats a l’acció pastoral i social de la nostra parròquia. Us demanem que ens ajudeu i col·laboreu a la seva venda i difusió. El preu de la participació del num. 89.647 és de 5€ dels quals hi ha un euro de donatiu. Cada talonari té 10 números. Podeu passar per la sagristia o el despatx parroquial a recollir talonaris o comprar una participació. També hi ha talonaris amb números de 2 €, amb un 0,5 € de donatiu pensat per als més joves. Els números estan a disposició nostra fins al 12 de desembre.

AUGMENT DE DESGRAVACIÓ EN LA RENDA PER DONATIUS

Volem informar-vos que la desgravació fiscal per a la Renda per les donacions fetes a la parròquia ha augmentat considerablement per aquest any 2015 i pels següents. Serà del 50% pels primers 150 euros donats i del 27,50% per l'excés dels 150 euros. És per això, que si bonament podeu incrementar les que ja feu o bé afegir-vos com a nous col·laboradors, en sortireu més beneficiats i la parròquia també. Moltes gràcies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada