2015-06-07

Diumenge de Corpus






Confirmacions


El dissabte 13 de juny, a la missa de les 8 del vespre del Santuari de Maria Auxiliadora, rebran la confirmació un grup de la nostra parròquia juntament al grup de joves del col·legi. Presidirà la celebració el Sr. Bisbe Sebastià Taltavull. Us avisem que no hi haurà la missa de les 8 h del vespre en la capella del Santíssim, sinó que som convidats tots a unir-nos a la celebració del santuari del salesians.

Campanya “Apadrina un totxo”

Us recordem que estem en campanya APADRINA UN TOTXO per cobrir el cost total de les obres que ja utilitzem que consisteixen en una bona entrada als locals parroquials amb una rampa per facilitat l’accessibilitat a tothom i d'un patí per a tota la parròquia. Del objectiu de 15.000 euros, hem recollit uns 8.500 €. Més o menys, la meitat són directament de l’apadrinament de totxos i l’altra meitat és de concerts i altres iniciatives. Us demanem que continueu col·laborant personalment o animant a altres que ho facin. Ho podeu fer dipositant les aportacions a les caixes de l'entrada de l'església o per transferència bancària. Allà trobareu les cartes per les domiciliacions i per fer la corresponent notificació per la desgravació fiscal.

Poble de Déu de juny


Ja ha sortit el "Poble de Déu" de juny de 2015. El podeu trobar en aquests enllaços a Dropbox o bé a Issuu. En aquest enllaç podeu consultar tots els números publicats.