2015-04-26

Diumenge quart de Pasqua

num. 13

Programa de la 102 Romeria a Montserrat
del 24 al 26 d’abril de 2015


“Tots quedaren plens de l’Esperit Sant”

Aquest lema del santuari per aquest any és la síntesi de la realitat de la Pentecosta. En aquest “tots” hi som nosaltres que hem rebut la mateixa experiència de fe que els primers deixebles i que podem veure, en la Mare del Senyor. Maria, en la seva implicació en l’obra de la redempció, és l’element catalitzador que prenem per a fer un aprofundiment comunitari en la identitat cristiana de tot fill de Déu, inserida en Crist i plena de l’Esperit Sant.

Que Santa Maria,
estrella de la nova evangelització,
ens ajudi a resplendir
en el testimoni de la comunió,
del servei,
de la fe ardent i generosa,
de la justícia
i de l’amor als pobres,
perquè l’alegria de l’evangeli
arribi d’un cap a l’altre de la terra
i cap perifèria
sigui privada d’aquesta llum.
EG 288



Grup de confirmació d'adults

S’està preparant per confirmar-se en el mes de juny, un grup de persones majors d’edat. Si algú està interessat que es posi en contacte amb els mossens.

Continuem en campanya “APADRINA UN TOTXO”

El passat dissabte amb la cantata solidària vam recollir 215 €. En aquest cap de setmana, una part del que es reculli amb les representacions de l’obra de teatre “Políticament incorrecte”, que es representa al Círcol Catòlic, anirà per ajudar a la nostra campanya. Les representacions seran el 25 d’abril, a les 21:30, i el 26 d’abril, a les 18:30. Us animem a continuar col·laborant. Encara ens queda un bon tros de rampa per cobrir.

Tot el dia del dissabte obert per pregar al Senyor

Tots els dissabtes fins al dia 7 de juny, Corpus, intensificarem la pregària que possibiliti la nostra trobada amb Jesús ressuscitat i la salvació de tots. És per això que exposarem el Santíssim en aquests dissabtes, després de missa d’11h i fins a la missa de 20h. Necessitem que col·laboreu regalant una hora per estar en pregària amb el Senyor. A la Sagristia tenim la llista perquè us inscriviu l’hora que pugueu fer aquest servei. També volem que l’Església oberta durant tot el dia sigui un signe per a la nostra ciutat.

Sessió informativa pelegrinatges Lourdes de l'Hospitalitat

El divendres 22 de maig, farem una trobada informativa sobre els pelegrinatges a Lourdes d’aquest any i sobre l’Hospitalitat, entitat que els organitza. Ens trobarem a les 20:30 h, a la sala de reunions de Ventós Mir. La convoca la delegació de l’Hospitalitat de Badalona, que és la que està organitzant el grup d’hospitalaris, pelegrins, malalts i discapacitats de Badalona que participarem en aquests pelegrinatges diocesans. 

Us recordem les dates dels pelegrinatges per aquest any: del 25 al 29 de juny, i del 22 al 26 d’octubre. Per inscriure-us ja podeu contactar amb Mn. Andreu, o amb Pere Pujades 667983797. www.hospitalitat.org

Cap comentari: