2014-04-20

20 d'abril de 2014                            Nº.15

DIUMENGE DE PASQUA

 

Per què busqueu entre els morts

aquell qui viu?

 


 

 

A Sant Josep, junts fem camí

amb el Senyor Jesucrist

al servei dels germans,

sobretot els  més necessitats.

PASQUA 2014

 

 

 

 

En Acció

SANT JORDI

Aquest dimarts celebrarem la diada del patró de Catalunya. Com cada any el Folre tindrà paradeta de roses i altres regalets a la cantonada Arnús i Pietat, a partir de les 8 del matí.

 

50é ANIVERSARI DE 4 PARRÒQUIES DE BADALONA

Serà el 26 d'abril, a les 19 h a la Parròquia de Montserrat amb l'eucaristia solemne presidida pel vicari episcopal, Mn. Salvador Bacardit. Tots hi som convidats

 

MISSA PREPARADA EN FAMÍLIA

El proper diumenge 27 de maig, segon diumenge de Pasqua, prepararem la missa en família, a les 10 h.

 

JUSTIFICANT PER A LA DECLARACIÓ DE LA RENDA

Els qui hagin fet algun donatiu a la parròquia o a Càritas i necessitin un justificant per a la declaració de la renda, poden passar a recollir-lo per la sagristia o el despatx parroquial.

 

101 ROMERIA A MONTSERRAT: 30/05-1/06

Ja hem fet una primera tongada d'inscripcions. Encara queden places per anar a les cel·les. Els que estigueu interessats poseu-vos en contacte amb nosaltres, preguntant a la sagristia o pel despatx parroquial. Us podeu apuntar pel cap de setmana o per pujar el diumenge.

 

CONCERT DEL TRICENTENARI: 1714X2014

El 30 d'abril, a les 21:00 h hi haurà el Concert del Tricentenari a la nostra església parroquial. Hi participen quatre cors i cobla. Per entrar es demanarà un donatiu de 5 €. El que es reculli anirà per despeses i per la reparació del nostre orgue de tubs.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada