2013-04-14

14 d'abril de 2013                             Nº.14

DIUMENGE TERCER DE PASQUA

DIADA DE GERMANOR DE L'HOSPITALITAT DE LA M.D. LOURDES

Tirar la xarxa d'una manera nova

 

Celebrem a Badalona la diada de germanor de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes. Vindran a la nostra parròquia membres de les diferents delegacions que hi ha per tot el territori dels bisbats de Barcelona, Sant Feliu de Llobregat i Terrassa. Celebrarem junts l'eucaristia a les 11 h que presidirà el Sr. Cardenal Lluís Martínez Sistach.

A l'evangeli d'aquest diumenge el Senyor ens convida a tornar a tirar la xarxa. Tots venim de realitats molt variades en les quals no hi manca el fracàs, la tristesa, el dolor, la mediocritat...I la convidada va dirigida a cadascú sense excepció. Tornar a començar, tornar a posar-s'hi, tornar a plantejar-se la vida. Però d'una manera nova. "Tireu-la a la dreta de la barca", segons la justícia, la veritat de Déu.

Aquesta és la crida i el testimoni de la família hospitalària, no quedar-se en el dolor i el sofriment, sinó tornar a començar i posar-se en camí per escoltar i seguir les paraules del Senyor. Aquesta és la resposta de moltes de les persones amb malalties incurables o amb dures discapacitats, que pelegrinen a Lourdes amb l'Hospitalitat per descobrir i seguir la novetat que proposa el Senyor per a la vida. Aquesta novetat passa per la fraternitat, per l'alegria del compartir, del servei mutu i la celebració de la fe, i tot, amb l'ajuda de la Mare de Déu de Lourdes. Així es fa possible la trobada amb el Senyor, que ho canvia tot, ho fa fructificar i multiplica la nostra aportació.

Avui, amb el testimoni de l'Hospitalitat i sota la mirada de la Mare de Déu, tornem a escoltar la crida del Senyor a tirar les xarxes d'una manera nova, per viure en comunió amb Ell i els germans.

 

 

 

En Acció

 

100 ROMERIA A MONTSERRAT:3-5 DE MAIG

Els actes culminaran el diumenge, dia 5, amb la Missa commemorativa i el dinar de germanor. Per pujar el diumenge s'organitzen autocars que sortiran a les 8h de davant de l'església. Són 35€ per persona, tot inclòs. (27€, els menors de 12 anys). Us podeu inscriure a la sagristia o al despatx parroquial.

 

MOLTES CONVIDADES PER PASQUA

ý El divendres 19, a les 18:30 h, ens trobem per a la reflexió sobre les lectures del diumenge. A la sala de reunions de Ventós Mir.

ý El dissabte 20, a les 19 h, els moviments d'infants i joves dels maristes celebren la Pasqua a la nostra església parroquial. Sou tots convidats a participar-hi.

ý El diumenge 21, a la missa d'11 hi haurà 2 baptismes: un catecumen de la catequesi infantil de la parròquia i un nadó d'una família de la parròquia. Una festa pasqual a la qual tots hi som convidats.

ý Pregària de vespres per Pasqua. De dilluns a divendres, 19:45 h, i el dijous, amb la missa. Els diumenges, a les 19 h, a la Providència, vespres molt precioses, no us les perdeu!!!

 

PRIMERA SETMANA DE REFORÇ ESCOLAR PARROQUIAL

Ja hem començat. És bonic començar una activitat nova, sobretot quan és un servei tan evangèlic com ajudar els més petits. Els nens i nenes se'ls veia contents/es. L'acollida l'hem organitzat per Ventós Mir i després baixen a les aules dels locals parroquials. Tot i que el primer dia vam fer activitats de presentació i algun joc, ja vam començar a treballar deures d'alguns nens. Per ara hi ha 8 infants apuntats. Vénen de diferents col·legis del barri i la majoria són de tercer i quart de primària. L'equip el formen dues educadores de Càritas i un grupet variable de voluntaris a més de l'equip de Càritas parroquial.

Us recordem que es fa dimecres i divendres, de 17 a 19 h. Encara necessitem voluntaris pels dos o per un dels dos serveis: l'acollida i les classes. Es pot fer 1 o 2 dies. Per contactar: Mn. Andreu, e-mail: stjosepbdn@yahoo.es, o tel. 933843715.

 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada