2012-07-03

1 de juliol de 2012                                     Nº.27

DIUMENGE TRETZÈ DE DURANT L'ANY

 

CONSIGNES DE VIDA PER A LES VACANCES

 

V - VIURE.                Refer les forces del cos i de l'esperit per estar més plens de vida. El descans és molt important i necessari per créixer en l'esperit d'oració: trobar-se amb Déu.

A - ALEGRES.       Estar alegres i contents per sembrar la joia i la pau allà on anirem durant les vacances. Il·lusionar-te per cultivar el benestar espiritual: cultura, silenci, habilitats...

C - COMPARTIR.    Repartir-nos les feines i ajudar-nos en tot, perquè tots tinguin temps de descansar i de divertir-se. Sempre hem de tenir un cor obert per compartir les necessitats dels germans.

A - ADMIRAR.        Dedicar temps a contemplar i admirar les meravelles de la natura, que és l'obra de Déu i dels homes. Saber dir "gràcies" pels dons de la creació o pel cel estrellat, enmig del silenci de la nit.

N - NATURA.         Respectar la natura, que és do de Déu i fruit del treball dels homes. Déu l'ha posada a disposició de tots. La natura ens farà tenir cura del paisatge interior.

C - CONÈIXER.      Aprofitar les vacances i els viatges per conèixer més persones i més coses. Estar molt atents per "donar a conèixer l'oració en l'ambient on es viu".

E - ESTIMAR.        Fer un esforç per apreciar i estimar les persones que trobarem i aquelles que viuen amb nosaltres. Manifestar el nostre amor i el nostre agraïment a Déu pregant tots els dies i participant en l'eucaristia de la comunitat cristiana.

S - SOL.               Serà el nostre company de vacances i ens recordarà que Déu ho ha fet tot per fer-nos VIURE FELIÇOS! Fer vacances no vol dir no fer res o matar el temps, sinó fer-ne un espai per viure com a persones i com a cristians.

      GRUPS D'ORACIÓ I AMISTAT

 

 

 

                                 En Acció

COL·LECTA PER A FOLRE

A la col·lecta del dia de Sant Joan per a Folre es van recollir 560,47€. Aquesta quantitat inclou el que hi havia a la guardiola d'un infant, que la va voler dedicar a aquesta causa.

 

PELEGRINATGE A LOURDES

Del 28 de juny al 2 de juliol, un grup de pelegrins de les parròquies de Badalona, amb Mn. Andreu, participarem en el 152è pelegrinatge de l'Hospitalitat de la Mare de Déu de Lourdes. El setembre hi tornarem a anar, del 20 al 24. Per tant, teniu tots una segona oportunitat per apuntar-vos a anar-hi.

 

HORARIS D'ESTIU

De cara a l'estiu, hi haurà els següents canvis: la missa diària de la Providència de les 7:30h es farà a les 8:30h del 2 de juliol al 3 de setembre; durant el mes d'agost no es farà la missa de diumenge de les 12:30h. La resta d'horaris queden iguals.

 

 

BON ESTIU I  FINS AL SETEMBRE!!!

 

Aquest és l'últim Bona Notícia del curs. Ens acomiadem fins al setembre. Us desitjo un bon estiu i que les recomanacions que us faig en aquesta primera plana us serveixin.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada