2012-06-02

3 de juny de 2012                                                              Nº.23

DIUMENGE DE LA SANTÍSSIMA TRINITAT

Crec en Déu comunitat, Déu amor

Vaig arribar a la fe a través de l'experiència de la fraternitat, de viure i compartir vida amb altres companys i amics, i això va ser en el redós dels germans Maristes. Marcel·lí Champagnat va inspirar un estil de fer que passava per la vida en comunitat. Després, la vocació va sorgir a partir d'adonar-me que aquesta experiència per a mi és  fundant i fonament de la vida cristiana. Vaig adornar-me que Déu em cridava a construir comunitats, a crear pons i camins entre les persones, sense imposicions i respectant la llibertat de cadascú i pensant sobretot en els més pobres i marginats, aquells que ningú vol i que no compten gaire. Però sobretot amb el gran tresor de la fe que dóna sentit a tot: el Déu en el qual crec és un Déu comunitat. Un Déu que viu l'amor en el seu si de relacions trinitàries, Pare, Fill i Esperit Sant, i que s'ha desbordat per fer-nos participar a tots d'aquest amor. Es així que m'entusiasma ser cristià perquè participo de la vida comunitària d'amor de Déu, que em crida a viure-ho i comunicar-ho als altres però sabent que ja hi participo com a fill i puc ser instrument i signe de l'amor de Déu per als altres. Ja mai més estaré sol, ja mai més em sentiré abandonat, perquè em sento a les seves mans, com un infant a la falda de la mare que rep tot el necessari per poder donar als altres i alhora amb la preciosa missió: ajudar a descobrir aquest gran tresor, que és l'únic pel qual val la pena de viure perquè és el que conté la justícia, la pau i la felicitat per a tots. I així amb Maria poder entonar el Magnificat, que és el cant de les persones lliures que se senten estimades per Déu i viuen sentin-se part de la gran fraternitat universal que té el seu origen i força en la vida de Deu Pare, Fill i Esperit Sant.

 

 

 

 

En Acció

LA COL·LECTA PER A FOLRE

Aquesta setmana hem aportat a Folre la quantitat de 819,50€. Procedeix de la suma de la col·lecta del diumenge passat i del que han recollit els infants de la catequesi amb les guardioles que se'ls va lliurar com a compromís quaresmal. Us agraïm a tots la col·laboració.

 

CELEBRACIONS PROPERES

Aquest dilluns, 4 de juny, Mn. Andreu Oller celebra l'aniversari de l'ordenació sacerdotal. Farà 12 anys de prevere. La missa d'acció de gràcies la presidirà a les 20 h. Tots sou convidats a unir-vos a aquesta acció de gràcies a Déu. El dimecres 6 de juny és la festa del fundador dels germans maristes, Sant Marcel·lí Champagnat. Donem gràcies a Déu pel seu treball apostòlic entre infants i joves, tant aquí a Badalona com arreu on hi són. Així mateix, us anunciem un altra bona notícia: el dia 14 de juny el nostre seminarista, Romà Ostapiuk, rebrà els ordes menors de lector i cantor segons el ritu bizantí. Serà a les 20 h a la capella del Seminari Conciliar de Barcelona. Aquest és un pas important de cara a l'ordenació ministerial per a la qual s'està preparant. L'acompanyem en la pregària i els que vulgueu, podeu assistir a la cerimònia.

 

PREGÀRIA AL SAGRAT COR DE JESÚS

Hem començat el mes del Sagrat Cor de Jesús. Durant el mes de juny, en acabar la missa de les 11 dels dies feiners hi haurà un moment de pregària al Sagrat Cor de Jesús. A les tardes continuarem tenint la pregària del rosari, que la farem cap a les 19:30 h.

 

ESCOLA DE PREGÀRIA

Dijous vinent, dia 7 de juny, hi haurà Escola de Pregària amb la missa i vespres, i Exposició del Santíssim a continuació.

 

FINAL DE CURS DE L'ESPLAI

Serà dissabte que ve a la tarda-nit amb una festa a la plaça d'Ernest Lluch.

 

DIUMENGE DE CORPUS

Diumenge vinent és la solemnitat del Cos i la Sang de Crist. A totes les misses hi haurà una pregària especial després de la comunió. A la d'11 hi haurà una processó eucarística amb la participació especial del infants que han fet la primera comunió, com de la resta de la catequesi.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada