2012-06-17

17 de juny de 2012                                     Nº.25
DIUMENGE ONZÈ DE DURANT L'ANY
A propòsit de com és el Regne de Déu
<![if !vml]><![endif]>Aquesta setmana escoltarem les úniques paràboles que Marc ens ha deixat en el seu evangeli per explicar-nos com és el Regne de Déu. Per estar una mica a l'altura us explicaré una paràbola actual sobre com es donen els valors del Regne de Déu entre nosaltres, i a més, olímpica, pels jocs que hi hauran aquest estiu. Fa alguns anys en les olimpíades especials que es van fer a Seatle, USA, nou participants, tots amb discapacitat mental es van disposar per la carrera de 100 metros llisos. Al tret de sortida, tots van sortir corrents per donar el millor de si mateixos i guanyar la cursa. Llavors, un dels nois va ensopegar i va caure rodolant sobre el pis. Adolorit per la caiguda i pel disgust va començar a plorar. Els altres el van sentir i van disminuir el pas. Es van girar i van veure el noi al terra. Van parar en sec i van tornar enrere... Tots. Una de les noies, amb síndrome de down, es va agenollar, li va donar un petó i li va dir: "Preparat, ara guanyaràs" I tots, els nou competidors, es van entrellaçar els braços i van caminar junts fins a la línia d'arribada. L'estadi sencer es va posar en peu i en aquell moment no hi havia ni un sol parell d'ulls secs. Els aplaudiments van durar llarga estona. Les persones que estaven allà, aquell dia, repeteixen i repeteixen aquesta història fins avui. Per què en el fons del nostre cor tots reconeixem el que és important per a nosaltres i per a Déu: què tots junts guanyem. I es així com neix, creix i dona fruit el Regne de Déu, i Déu ho fa possible, i vol que nosaltres hi col·laborem.





En Acció

COL.LECTA PER CÀRITAS
A la col·lecta del dia de Corpus per a Càritas es van recollir 1.599,29 €. L'any passat, 1.612,31 €.

EL NAIXEMENT DE SANT JOAN BAPTISTA
Diumenge que ve s'escau la popular festa de Sant Joan, i el celebrarem com a solemnitat amb les misses habituals de diumenge.

ADORACIÓ PERPETUA A LA SAGRADA FAMÍLIA
El bisbat està impulsant que la Sagrada Família sigui un lloc privilegiat de pregària de la nostra diòcesi. Està organitzant que hi hagi adoració eucarística de forma contínua. Per això demana que a les parròquies s'organitzin grups que atenguin, un cop o dos al mes, un període d'hores d'adoració perpetua a convenir segons les possibilitats. Si ens animem es podria organitzar un grup.

COLÒNIES I CAMPAMENTS DE L'ASPIRANTAT
Finalitzat el curs d'esplai, els monitors ja estan preparant les activitats d'estiu. Les colònies i campaments es faran la segona quinzena de juliol. Per informació i matricules: dissabtes de 17 a 19 h.

CATAKUMBA, LA REVISTA DE L'ASPIRANTAT
Ha sortit el numero corresponent al del final de curs. L'esplai ens ha lliurat un numero de revistes per distribuir-les. Qui estigui interessat que la demani a la sagristia.

SORTEIG TRADICIONAL 2012 PER CATALUNYA CRISTIANA
Com cada any, ja estan a la venda els números del sorteig que organitza l'Associació d'Amics de Catalunya Cristiana per donar suport a aquesta publicació eclesial. Hi ha diferents premis. Els podeu comprar al final de les misses i en el despatx parroquial.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada