2012-05-09

6 de maig de 2012                                                             Nº.19      

DIUMENGE CINQUÈ DE PASQUA

99 ROMERIA A MONTSERRAT

dies 4, 5 i 6 de maig del 2012

"Feliç tu que has cregut"

 

La primera benaurança de l'Evangeli s'adreça a Maria, aquella que va creure i va confiar en Déu, i així s'hauria de poder adreçar a qualsevol de nosaltres que, havent sentit la crida de la fe, no dubtés d'obrir el cor i de posar-se en disposició d'acollir-la, tot iniciant així el seu propi camí, deixant-se omplir i fecundar per l'Esperit.

Avui pot ser anomenat feliç aquell que, havent rebut el do de la fe en el Baptisme, fa tots els possibles perquè aquesta creixi en el seu interior i, per la pregària i per la Paraula, esdevingui experiència fecunda de l'amor del Pare, de l'alè de l'Esperit i de l'encontre amb el Crist. Feliç aquell que així esdevé portador del Crist, testimoni de fe i d'esperança. Feliç aquell per qui la fe és motiu d'alegria i de confiança i es desviu per comunicar-la als altres, per donar a conèixer aquella relació amb Jesús, que ha omplert el seu interior. Com Maria, que se sentia plena del do de Déu i del seu Esperit.

 

 

 

 

 

En Acció

DEFUNCIÓ DE LA SRA. HERMINIA CORZO

El passat dilluns, 30 d'abril, la mare de Mn. José Ramon Campoy ens va deixar per anar a la Casa del Pare. La missa exequial per l'enterrament va ser el dimarts a l'Església de Santa Maria de Pineda, a la qual vam assistir un grup de parroquians. Expressem el nostre condol a ell i a les seves germanes. Celebrarem una missa per a ella properament. Ja ho anunciarem.

 

COL·LECTES I AJUDA A LES VOCACIONS NATIVES

La col·lecta per a Folre de diumenge passat va ser de 714,73€. S'han rebut 30€ per ajudar a les vocacions natives. Encara estem a temps per completar aquesta quantitat, que és una mica minsa.

 

99 ROMIATGE A MONTSERRAT I JA PENSANT EN EL 100

Serà l'any proper i l'hem de preparar amb temps. Tots els que tingueu alguna proposta per celebrar aquest aniversari o vulgueu formar part de la comissió organitzadora, feu-nos-ho saber.

 

PELEGRINATGE DE L'HOSPITALITAT A LOURDES

La delegació de l'Hospitalitat de Badalona està organitzant el grup d'hospitalaris, pelegrins, malalts i discapacitats que participarem en el proper pelegrinatge, que serà del 28 de juny al 2 de juliol. Tots els que hi estigueu interessats, poseu-vos en contacte amb el rector, que és el consiliari de l'Hospitalitat i que amb el Sr. Cardenal acompanyarà el pelegrinatge. Podeu trobar més informació a: www.hospitalitat.org.

 

PREGÀRIA MARIANA PEL MAIG I ESCOLA DE PREGÀRIA

Durant aquest mes farem la pregària mariana en acabar la missa d'11. A les tardes resarem el rosari a les 19 h, com a novetat d'aquest any, i a les 19:45 h tenim les vespres, com sempre.

 

PÀGINA WEB

Ja hem penjat la foto del grup de la parròquia que vam participar en la celebració de la professió temporal de la M. Teresa Furest. Hi trobareu alguns coneguts més.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada