2019-12-15

Diumenge Tercer d'Advent
Viviu sempre contents!  Celebració a la Cova dels pastors
Aquest diumenge s’obre amb les paraules de Pau als Filipencs: «Viviu sempre contents!». Isaïes també ens hi convida amb imatges brillants: estar de festa, esbadellar-se com l’iris, cridar de goig... «Hi haurà festes i alegria, i fugiran les penes i els gemecs». Sant Jaume ens posa l’exemple del pagès que espera les pluges primerenques i tardanes, i ens recorda que la vinguda del Senyor és a prop.

La nostra alegria és perquè el Senyor és a prop. I encara en el prefaci III d’Advent: «... El mateix Senyor que se’ns mostrarà llavors ple de glòria ve ara al nostre encontre en cada persona i en cada esdeveniment, perquè el rebem en la fe i per l’amor donem testimoni de l’esperança joiosa del seu regne...».

¿Quins són els signes d’Aquell que ha de venir? Ben clars. Els trobem en els oracles del profeta Isaïes: «Els cecs hi veuen, els coixos caminen, els leprosos queden purs, els sords hi senten...». Són els signes que necessita el nostre món, signes de guarició, signes de vida, que es faran realitat en el naixement i en la vida de nostre Senyor Jesucrist.

El Salvador que esperem ve «ara ja» en la persona del pobre, del migrant, del refugiat, del famolenc... perquè «tot allò que fèieu a un d’aquests germans meus més petits, a mi m’ho fèieu» (Mt 25,40)  (CPL)


      En Acció  
AGENDA ADVENT 2019
Celebració comunitària del perdó: dimarts 17 de desembre, 20:30 h.

Festa de Nadal amb pastorets de la Llar de Maria. Serà el dissabte 21. Començarem amb la missa de les 11 h i després baixarem als locals de la parròquia, on hi haurà la representació dels pastorets i un piscolabis. Tots som convidats.

Festa de la Catequesi infantil per preparar el Nadal. Serà el diumenge 22. Començarem amb la missa de les 11 h, que serà animada pel grup de Góspel. Després baixarem als locals on hi haurà els pastorets a càrrec dels infants de la catequesi i acabarem amb un piscolabis.

CAMPANYA CÀRITAS I VENEÇUELA

El diumenge 22  hi ha la campanya de Càritas. Nosaltres fem la nostra tradicional campanya parroquial a través dels voluntaris que porten els sobres a particulars i les aportacions dels col·legis, i la recollida de menjar que podeu aportar en horaris del temple obert. També continuem la campanya de recollida de medicaments, i articles de primera necessitat per Veneçuela. Podeu fer ingressos de donatius a ES3300190065054128000280.

FEM REIS A LA LLAR DE MARIA

Trobareu la llista a l’entrada del Santíssim, en un quadre a la paret del campanar. Els que col·laboreu cal que us apunteu a la línia de l’infant que heu elegit. Llavors fer-li un regal de reis que l’heu de lliurar a la Llar de Maria, els matins als locals parroquials. El dia de la celebració dels reis, que serà després de les festes de Nadal i que ja anunciarem se’ls farà l’entrega, dia que també podeu assistir. Col·laborem-hi tots.

PER ENCOMANAR INTENCIONS DE MISSES PEL 2020

Ja ho podeu fer al despatx parroquial (dimecres o dijous,18-19:30).