2019-01-27

Diumenge tercer de Durany l'any


Jornada de la infància Missionera 2019
HI HA UNA NOTICIA MÉS BONICA?

Hi ha una notícia més bonica de saber que Déu ens vol? Hi ha alguna notícia més important que aquesta? Jesús és la millor notícia per als homes de tots els temps. Jesús mateix és el missatge més important que podem un dia rebre. Però, hi ha milers, milions de nens al món que no el coneixen, que no han sentit parlar d'Ell, per als quals el nom de Jesús no vol dir res.

Aprendre des de nens a parlar amb Jesús com es parla amb un amic, i així començar a tenir tracte i confiança amb Déu, i, alhora, aprendre a parlar d'Ell amb naturalitat, amb llibertat, amb amistat, és un gran repte que se'ns presenta a la gent gran a l'hora d'educar en la fe els més joves. No és fàcil, perquè el món no valora ni una cosa ni l'altra. No és fàcil, perquè parlar amb Déu sembla ser un sense sentit i una pèrdua de temps, i... parlar de Déu! és treure a la vida el que hi ha al cor, i això no té una bona acollida avui en el nostre món; i, no obstant això, és el més humà que l'home pot fer: tenir amistat amb qui sabem que ens estima i donar a conèixer el que ens ajuda cada jornada a viure amb esperança i alegria la vida corrent de cada dia.

Infància Missionera és aquesta obra preciosa de l'Església que té la missió d’anunciar als nens del món que Jesús ha vingut a estar amb ells, ha vingut a portar-los l'alegria de ser fills de Déu. Aquesta jornada és  una bonica oportunitat perquè els nens ho descobreixin i perquè els adults, com ens demana Jesús, ens fem com ells i tinguem grans ideals de servei, de missió, de lliurament.               
José María Calderón, Sotsdirector d'OMP a Espanya
En Acció

PREGÀRIA DE TAIZÉ

Aquest diumenge 27 de gener, a les 8 de vespre, hi ha la pregària de Taizé al Convent dels Carmelites.

FESTA DE LA CANDELERA

El dissabte 2, celebrarem la festa de la Presentació del Senyor al temple. En cada celebració; 11 i 20 h, i 7:30 h, a la Providència, hi haurà benedicció de Candeles. També, el diumenge 3, a les 11h. Com cada any, farem la benedicció dels infants batejats en els últims anys i de candeles. La celebració estarà animada pel grup de Góspel parroquial.

PROPERES CELEBRACIONS I ACTES DEL 150 ANIVERSARI

El proper dimarts 29 de gener, a les 19 h, a la sala del vídeo, als locals de l’Aspirantat, farem la trobada amb tots els que participeu del pelegrinatge a Terra Santa.

La segona conferència del cicle que estem fent sobre Sant Josep i la seva història a Badalona serà el divendres 8 de febrer, a les 19 h de la tarda, també a la sala del vídeo. Anirà a càrrec de Montserrat Carreras, historiadora, amb el títol: “Context social, polític i religiós de la Badalona de 1868 ”.

El diumenge 10 de febrer, a les 11 h,  amb motiu de les festes de la Mare de Déu de Lourdes, l’Hospitalitat de Badalona participarà en la missa. Al finalitzar aquesta farem una processó de torxes fins a la Cripta. Allà inaugurarem i beneirem el nou mural del presbiteri, que ha pintat l’artista Elisa Capdevila.

El grup de Gòspel parroquial, Little light, ens oferirà un concert el diumenge, 17 de febrer, a les 18h, a la Cripta. L’entrada serà lliure amb contribució voluntària per les despeses.