2017-11-26

Jesucrist, Rei de tot el món


UNA NOVA OPORTUNITAT

Arribem al final de l’any litúrgic i celebrem la culminació de tot aquests temps que és el reconeixement de Jesucrist com el nostre Rei, el nostre Senyor, el nostre Pastor i Mestre, el nostre company de camí, el nostre Salvador... Per Ell, amb Ell i en Ell som i tot té sentit i trobem el camí, la veritat i la vida.

Ell està al principi de tot com aquell que és el Rei i Pastor de tots: que està al servei del seu poble, que s’ocupa i es preocupa per les persones, que ens defensa i salva del perill, ens alimenta i guareix, que dóna la vida per nosaltres. I està en la fi de les nostres accions que és trobar-lo en els més petits, en els que sofreixen, en els que no conten i es perden. Allà el trobem. Per això nosaltres som cridats a participar de la seva reialesa, del seu Regne, fent el mateix que ell fa amb nosaltres. La nostra vida troba el seu sentit en l’encontre amb el Senyor, que ens duu a l’encontre amb el germà. Una cosa porta a l’altra, no hi ha diferència ni separació. “Qui vulgui guardar la vida la perdrà però qui la perdi per mi la salvarà.” Estem fets per donar i en la donació personal trobem el Senyor. I és la donació del Senyor que ens dóna la vida que hem de donar. És un cercle virtuós que es nodreix i augmenta i enriqueix la nostra vida.

Encara som lluny de viure aquesta comunió plena amb Jesucrist, però confiem en la seva misericòrdia de Pastor vers els petits: els pobres i els pecadors, i donem gràcies per l’oportunitat que tenim al davant per continuar cercant-lo i reconèixer-lo com el nostre Rei.
En Acció

PROGRAMACIÓ ADVENT

Ø El dissabte 2, hi haurà el recés a les Franciscanes de Tiana. Anirà des de les 10 h fins després del dinar de convivència. Ja us podeu apuntar. El predicarà el P. Jesús Sans, nou prior dels Carmelites.
Ø El mateix dissabte 2, al vespre hi haurà Cantata de Bach del desembre. Aquest cop serà a les 19 h, a la Cripta.
Ø El divendres 15, a les 20:30 h, hi haurà la conferència sobre Sor. Francesca, clarissa de la Providència que està en procés de beatificació. La farà Joan Rosàs, a l’església del Monestir.
Ø El dimarts 18, hi haurà la celebració comunitària del Perdó. A les 20:30 h.

MATRIMONIS QUE CELEBREN ELS 25 I 50 ANYS I PRIMER ANY

Ho celebrarem el diumenge 31 de desembre, festa de la Sagrada Família, a les 11. Totes les parelles que han celebrat les noces d’Or i d’Argent i també les que s’han casat el 2017 sou convidades a celebrar-ho amb nosaltres. Renovareu el vostre compromís i us lliurarem un record d’aquest dia. Apunteu-vos al despatx parroquial o mail:  santjosepbadalona@gmail.com.

LOTERIA de nadal

Encara queden talonaris per repartir. Us demanem col·laboració per distribuir-los o comprar participacions. Us recordem que van destinats a la reforma de la instal·lació elèctrica. Tenim temps fins a mitjans de desembre.

COL.LECTA DE GERMANOR, DIA DE L’ESGLÉSIA DIOCESANA

A la col·lecta de Germanor de diumenge passat es van recollir 718 €.  Recordem que la millor manera d’ajudar és la domiciliació pel banc d’una aportació continuada i periòdica i la desgravació de la renda que tenen els donatius. Trobareu formularis a les taules de l’entrada.

PER ENCOMANAR INTENCIONS DE MISSES

Els qui vulguin encomanar alguna intenció per a les misses de l’any 2018 ja poden fer-ho al despatx parroquial (dimecres/dijous,18-19:30). Les misses pròpies de difunts (més recents) les fem dimarts i divendres a les 20h.