2016-12-19

Diumenge quart d'Advent

DIUMENGE QUART D’ADVENT 


LA MANERA DE VENIR DÉU AL MÓN 


Aquest diumenge, l’evangeli ens explica ja com ho va fer Déu per fer-se present en el món, encarnat en Jesús, el Messies. Mateu ho explica a partir de la figura de Josep. Un àngel, enmig d’un somni, li dirà que no tingui por i cregui fermament que això impossible és obra de Déu. 

Josep ens va molt bé per respondre la pregunta de com ho continua fent per fer-se present Déu en el món. Cal no quedar encallats en dir que tot plegat és un somni irrealitzable. Cal despertar-se i acollir a casa nostra, en la vida de cadascú i de cada comunitat, aquest Déu que vol continuar naixent en el món. I cal continuar insistint que som conscients que necessitem aquesta salvació perquè no pot venir pas de nosaltres. 

Aleshores és quan ens tornem a adonar i valorem adequadament la comunitat cristiana, l’església, com a lloc en el qual Déu vol continuar naixent per fer-se present en el món i viure enmig dels homes aportant salvació. L’església n’ha de ser signe evident, ella mateixa i en tota la seva acció per mitjà dels sagraments, de la paraula i de l’amor. Però ha de ser capaç de continuar descobrint Déu present en totes les realitats que aporten salvació, que fan anar més enllà. Déu continua essent amb nosaltres. Però continua venint d’una manera nova i inesperada. Estiguem atents a la seva vinguda. Potser ve en barcassa... L’ALEGRIA DE LA SALVACIÓ PER A TOTS 

CELEBRACIÓ DEL PERDÓ


El dimarts, 20 de desembre, a les 20:30 h, hi haurà la celebració comunitària del Sagrament de la Reconciliació. Ens preparem per al Nadal.
CAMPANYA DE CÀRITAS PER NADAL


La col·lecta d'aquest diumenge anirà destinada a Càritas. Estem fent la campanya de recollida d’aliments i de donatius per Càritas parroquial A les entrades de l’església trobareu cistells per dipositar els aliments.
CALENDARI DE LES MISSES DE NADALDissabte 24 de desembre: Missa a les 11 h. i no hi haurà missa a les 20 h.


Vetlla de Nadal a les 23:40 h, amb el Cant de la Sibil.la. 

Missa del Gall, a les 24 h, amb la Torronada. A la Providència, a les 21 h.


Diumenge 25 de desembre, Nadal


Missa a les 11 h i a les 12:30 h. A la Providència, a les 10 h.

No hi haurà missa ni a les 9 h ni a les 20 h.


Dilluns 26 de desembre, Sant Esteve


Missa a les 11 h i a les 20 h. A la Providència, a les 10 h.


Divendres 30 de desembre, la Sagrada Família: Missa a les 11 h i a les 20 h. Dissabte 31 de desembre: Missa a les 11 h. 


A les 20 h, Missa per la pau, organitzada per Justícia i Pau i l’Aspirantat.


Diumenge 1 de gener, Santa Maria, Mare de Déu i Dia de la pau


Missa a les 11 h, 12:30 h i 20 h. A la Providència, a les 10 h.

No hi haurà missa a les 9 h.


Divendres 6 de gener, L'Epifania del Senyor (Els reis)


Missa a les 11 h, 12:30 h i 20 h. A la Providència, a les 10 h.

No hi haurà missa a les 9 h.


Diumenge 8 de gener, El baptisme del Senyor.


En la missa de les 11 h, celebrarem les noces d'or, d'argent i primer any de les parelles del 2016. Animaran la celebració el grup de Góspel parroquial.
TEMPS DE CONCERTS DE NADAL


El dimecres 21, a les 20:45, Concert de Nadal per la Coral Betúlia a la Cripta. Entrada amb aportació voluntària per la campanya dels Refugiats.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada