2013-09-29

29 de setembre de 2013                                       Nº.25

DIUMENGE VINT-I-SIS DE DURANT L’ANY

 

 

 

Som en ple inici de curs i aquest cap de setmana “Sant Tornem-hi” amb el Bona Notícia.  Per fi us el puc oferir després d’uns dies molt atrafegats per posar-nos les piles i engegar motors a ple rendiment i entremig amb el pelegrinatge a Lourdes de l’Hospitalitat, amb una bona colla de badalonins.

A l’inici del mes, a l’homilia, us vaig proposar que féssiu el vostre programa personal de curs. Us deia que prenguéssiu un full en blanc i féssiu tres columnes, una amb les inversions, l’altra amb les renúncies i la tercera, els objectius que voleu assolir aquest curs, què és el més important. En aquest exercici veiem com -sobre el paper- queden els espais que dediquem a la reflexió o a la pregària o a la lectura de la Paraula de Déu. I com ens expliquem a nosaltres mateixos el que volem aconseguir i el que estem disposats a deixar.

Al final de la missa, un bon feligrès,  disculpant-se prèviament, va fer una intervenció demanant que el programa de curs personal tingués el vessant parroquial amb propostes concretes. I que la parròquia posés en un lloc visible aquesta columna d’inversions parroquials a fer. Bé, la proposta personal queda en peu. Cadascú ha de fer el seu programa. I seguint aquesta proposta us animo a incloure en aquest algun servei que podrem fer a la comunitat. Aquí us poso una llista d’idees: voluntaris de Folre, manteniment: electricitat, mobiliari, pintura, informàtica; catequesi, reforç educatiu, full parroquial, pastoral de la salut, animadors litúrgica i/o musical, pàgina web, grup Justícia i Pau, acollidors baptismes, acollidors promesos, animadors i coordinadors de sortides comunitàries...

El papa ha dit als joves a les J. M.J.: “hagan lío”. Ens demana que sortim de nosaltres mateixos i sortim a l’encontre dels altres i a la nostra comunitat tenim  alguns serveis i camins per fer-ho.

Us desitjo un bon curs en el que junts fem “lío” i ajudem a créixer la nostra comunitat segons l’evangeli.

 

 

En Acció

NOVETATS A LA PARRÒQUIA

El Sr. Cardenal ha nomenat un vicari per a la nostra parròquia. Es diu Vicent Benedito, ve de València i és un capellà jovenàs de 40 anys. Ja l’anirem coneixent. Li donem la benvinguda i ens alegrem d’aquest reforç pastoral tan important per a la parròquia.

 

INICI DE LES DIFERENTS SECCIONS I SERVEIS DE LA PARRÒQUIA

Aquest dissabte ha començat l’Esplai Aspirantat, amb les corresponents inscripcions que es fan a la mateixa tarda d’esplai, de 17 a 19 h.

Aquesta setmana hi han hagut les inscripcions per a les catequesis infantil i juvenil. Encara us podeu apuntar passant pel despatx parroquial. La catequesi començarà el 13 d’octubre amb la missa preparada en família. Aquest curs comencem la catequesi familiar en diumengen pels de segon curs i els que continuen i es preparen per a la confirmació. Un grup està previst que es confirmi el 24 de novembre.

El reforç educatiu començarà el 16 d’octubre. Encara us hi podeu apuntar per donar un cop de mà. Continuem amb el mateix horari que el curs passat: dimecres i divendres, de 17 a 19h.

 

CONFERÈNCIA ECONOMIA DEL BÉ COMÚ

Justícia i Pau Badalona juntament amb Barcelona Economia del bé comú organitza aquesta conferència el dimarts 8 d’octubre, a les 19 h. a l’espai de l’Associació de Veïns del Centre de Badalona (Magatzem, 37).

 

CENTENARI DE LA CREU DE MONTIGALÀ (1913-2013)

Continuen els actes d’aquest aniversari. Aquest diumenge hi ha la caminada popular. L’11 d’octubre s’inaugura una exposició fotogràfica a la sala El Refugi. També sortirà el llibre i la rajola commemoratius.  A l’entrada de l’església trobareu tríptics informatius.

 

QUEDA PENDENT LA SORTIDA ARXIPRESTAL A IVORRA

Hem començat el curs tenint molt present el recent traspàs del nostre arxiprest, Mn. Joaquim Vidal, que ens va deixar el passat 22 de juliol. És per aquest motiu que s’ha decidit no dur a terme la sortida arxiprestal. Esperem que la puguem fer més endavant.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada