2016-09-17

Pelegrinatge arxiprestal jubilar per l'any de la misericòrdia

L’Arxiprestat de Badalona Nord, Montgat i Tiana organitza el dissabte 15 d’octubre un pelegrinatge de tot el dia per celebrar junts l’any de la misericòrdia.

Anirem primer a Mataró, a la Basílica de Santa Maria, temple jubilar de la misericòrdia. Passarem per la porta de la Misericòrdia, farem una visita guiada a aquest temple monumental i celebrarem l’eucaristia.

Els mossens que acompanyen la sortida estaran en disposició d’atendre confessions per ajudar a rebre el do del jubileu de la misericòrdia

En acabar, tornarem a l’autocar i anirem a Arenys de Munt, a la Gruta de la Mare de Déu de Lourdes, on farem una pregària a la Mare de Déu. Després farem un bon dinar de germanor al restaurant del santuari.

A la tarda per completar el dia festiu, aniríem a visitar el museu tèxtil i dels minerals d’Arenys de Mar.

La sortida seria a les 8:30 del matí de davant del Museu de Badalona, de manera que faríem parades a Montgat I Tiana, de camí a Mataró.

Pels que volguéssiu anar pel vostre compte, la visita a la Basílica començaria a les 10 hores.

Arribarem a Badalona cap a les 18:30 de la tarda.

Us demanem una contribució de 25 €, en la que entra dinar de germanor, museus, autocar i altres.Per apuntar-vos passeu per la sagristia o pel despatx parroquial.