2015-12-17

L’orfeó Badaloní i Gospel Sentits per a la Marató de TV3

Interpretaran temes del Beatles i de conegudes estrelles del pop.

El proper dissabte, 19 de desembre a les 21’00, l’església de Sant Josep acollirà un concert inèdit. Dues entitats musicals de la ciutat, l’Orfeó Badaloní i el Cor Gospel Sentits oferiran un concert conjunt. La combinació de les dues corals cadascuna amb el seu estil, tindrà com a resultat un gran espectacle, amb un centenar de cantaires. El preu de l’entrada serà una aportació voluntària que anirà destinada a la Marató de TV3 per combatre la Diabetis i la Obesitat.

L’Orfeó Badaloní, a través del seu Cor de Projectes, oferirà un programa de cançons del Beatles. Dirigit per Òscar Peñarroya, aquesta formació coral de l’Orfeó treballa projectes musicals de mitjà i gran format i és habitual que prepari amb altres grups els seus espectacles.

Gospel Sentits presentarà un repertori del seu últim espectacle “Del Gospel al Pop”, amb temes de Madonna, U2 o Michael Jackson, sota la direcció de Julià Monje. Gospel Sentits porta 13 anys adaptant peces de música gospel i fent concerts arreu de Catalunya. En la seva última etapa s’ha dedicat a fer “covers” de peces conegudes del pop.

Tots dos grups cantaran plegats a la tercera part d’un concert on, per primera vegada a Badalona, se sentirà el resultat d’una experiència inèdita: dos estils, el d’un orfeó i el d’un cor de gospel, junts per a una mateixa obsessió: de que tothom gaudeixi d’una gran nit de música.

Dia: Dissabte 19 de Decembre de 2015
Hora: 21’00
Lloc: Esglèsia de Sant Josep de Badalona