2014-12-13

14 de desembre de 2014                             Nº.31

DIUMENGE TERCER D’ADVENT

Hi ha motius per estar contents?

Molts pensaran que no hi ha motius per estar contents i animats per res, però els cristians en aquest diumenge som cridats a tot el contrari. Se’ns crida a adonar-nos que sí que hi ha raons per viure la veritable alegria del cor. Aquests són principalment tres. El primer que el Senyor ve al nostre encontre, que esperem la seva vinguda, Aquesta és la nostra esperança. Que malgrat tots els problemes i dificultats, ve aquell que és la justícia, la pau, l’amor i posarà fi a tot i “farà germinar el benestar i la glòria davant de tots els pobles...” El segon motiu és que ell ja hi és enmig nostre. Joan Baptista ens ho diu: “ja teniu entre vosaltres el qui ve després de mi”. El tema és que no el coneixem prou, ni li dediquem el suficient temps i interès. Ell ja hi és i cerca el nostre tracte per omplir-nos del seu esperit d’amor i de pau. Per tant, sentim-nos acompanyats i consolats perquè ell és a prop, només demana que el coneguem, perquè si ho fem l’estimarem, i si l’estimem el seguirem, com deia Sant Ignasi de Loiola. Però encara hi ha un tercer motiu molt personal per cadascú de nosaltres. I és que compta amb nosaltres com a ungits seus, portadors del seu Esperit Sant. Ens envia “a portar la Bona Nova als desvalguts, a curar els cors adolorits, a proclamar als captius la llibertat...” Es tracta de ser testimonis, com Joan Baptista, ser portadors del missatge del Senyor, del seu pla de vida i amor, sabent que nosaltres som només simples instruments, humils servidors, i que tot està en mans de Déu. A nosaltres només se’ns demana que confiem i que treballem amb Ell. I això ens ha d’omplir d’alegria i pau, per saber-nos cridats a col·laborar amb el Senyor.

Fem cas a Sant Pau, visquem contents i omplim-nos de confiança en el nostre Déu.

 

 

TEMPS D’ADVENT:

TEMPS D’ESPERANÇA, TEMPS DE LA MARE DE DÉU

 

En Acció      

 

CELEBRACIÓ DEL PERDÓ

La celebració de la reconciliació de l’advent la tindrem,  el dijous  18 de desembre, a les 20:30 h. Serà un moment tranquil per preparar-nos comunitàriament i personalment pel rebre el Senyor.

 

BENEDICCIÓ DELS NENS JESÚS

El proper diumenge 21 de desembre, a les misses de les 11 h i de les 12:30 h farem la benedicció de les imatges dels nen Jesús que aquests dies de Nadal tindrem a les cases exposats en els diferents pessebres. Els podeu portar a aquestes celebracions i els beneirem. Serà una manera de fer present la vinguda i la presència del Senyor en cada llar.  

 

PRESENTACIÓ D’AGENDA SOLIDÀRIA DE JP

 

El dimarts 16 de desembre, tindrà  lloc la presentació de l'Agenda Llatinoamericana mundial 2015, a la nostra parròquia. Organitzada per Justícia i Pau de Badalona. Compta amb la intervenció de Xavier Badia, vicepresident de JP i exdirector de l'Oficina de Promoció de Drets Humans de la Generalitat. Ens trobarem a la sala de reunions, de Ventós Mir, 22, a les 20:30 h.

 

CAMPANYA DE NADAL DE CÀRITAS PARROQUIAL

Aquest cap de setmana hem començat la campanya de recollida d’aliments i de donatius per les ajudes i serveis que presta Càritas parroquial a la nostra ciutat. Els aliments els podeu portar en els horaris en què està l’església oberta.

 

CANTATA SOLIDÀRIA DE BACH DE NADAL

El dissabte 20 de desembre, a les 20:45, a continuació de l’eucaristia: Cicle de Cantatas solidàries de Bach. Hi haurà una selecció d’àries de l’Oratori de Nadal, amb les cantates: BWV 44 "Sie werden euch in den Bann thun” i BWV 37 "Wer da glaubet und getauft wird”. Les interpretan el Cor Aurica i el conjunt instrumental del Conservatori de Badalona sota la Direcció d’Aleix Oliveras.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada