2013-12-15

15 de desembre de 2013                              Nº.36

DIUMENGE TERCER D’ADVENT

Feliç aquell que no quedarà decebut de mi

La fe és també creure’l a Ell, creure que és veritat que ens estima, que viu, que és capaç d'intervenir misteriosament, que no ens abandona, que treu bé del mal amb el seu poder i amb la seva infinita creativitat. És creure que Ell marxa victoriós en la història «en unió amb els seus, els cridats, els triats i els fidels» (Ap 17,14)....És saber amb certesa que el qui s'ofereix i es lliura a Déu per amor segurament serà fecund (Jn 15,5). Aquesta fecunditat és molts cops invisible, inabastable, no pot ser comptabilitzada. Un sap prou que la seva vida donarà fruits, però sense pretendre saber com, ni on, ni quan. Té la seguretat que no es perd cap dels seus treballs realitzats amb amor, no es perd cap de les seves preocupacions sinceres pels altres, no es perd cap acte d'amor a Déu, no es perd cap cansament generós, no es perd cap dolorosa paciència. Tot això dóna voltes pel món com una força de vida. De vegades ens sembla que la nostra tasca no ha aconseguit cap resultat, però la missió no és un negoci ni un projecte empresarial, no és tampoc una organització humanitària, no és un espectacle per comptar quanta gent va assistir gràcies a la nostra propaganda; és quelcom molt més profund, que escapa a tota mesura. Potser el Senyor pren la nostra entrega per vessar benediccions en un altre lloc del món on nosaltres mai no anirem. L'Esperit Sant obra com vol, quan vol i on vol; nosaltres ens donem però sense pretendre veure resultats cridaners. Només sabem que la nostra donació és necessària. Aprenguem a descansar en la tendresa  dels braços del Pare enmig de la donació creativa i generosa. Continuem endavant, donem-ho tot, però deixem que sigui Ell qui faci fecunds els nostres esforços com a Ell li sembli.

Papa Francesc, Evangelii gaudium 278-279


 

En Acció

 

CELEBRACIÓ DEL PERDÓ

La celebració de la reconciliació de l’advent la tindrem, finalment, el dijous  19 de desembre, a les 20:30 h. Serà un moment tranquil per preparar-nos comunitàriament i personalment pel Nadal.

ASSAIG DE CANTS

El dissabte 21, a les 18 h, farem un assaig de cants per preparar les celebracions de Nadal. Ens trobarem a la sala de reunions de Ventós Mir. Esteu tots convidats a participar. Es tracta de tenir un bon cor que ajudi a cantar a tota l’assemblea.

 

CAMPANYA DE NADAL DE CÀRITAS PARROQUIAL

Ja hem començat la campanya de recollida d’aliments i de donatius per les ajudes i serveis que presta Càritas parroquial a la nostra ciutat. Els aliments els podeu portar en els horaris en que està l’església oberta.

 

CONCERT I PRESENTACIÓ DVD PER RESTAURAR L’ORGUE

Guardeu-vos aquesta data. El 4 de gener, a les 19 h, presentarem un DVD en el que recollim música i imatges de la nostra parròquia i de la seva història. Aquest ha estat produït per You Faith TV i els beneficis aniran per restaurar l’orgue parroquial. També hi haurà un petit concert d’orgue a càrrec del nostre especialista Jordi Membrado que ha col·laborat amb la confecció del DVD.

 

CELEBRACIÓ DE LES NOCES D’OR I ARGENT

Convidem tots els matrimonis que al llarg d’aquest any 2013 hagin complert aquests aniversaris tan assenyalats a celebrar-ho amb tota la comunitat el dia de la Sagrada Família, 29, a les11h.

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada