2011-02-07

CAMPANYA CONTRA LA FAM

La Campanya contra la Fam de Mans Unides és el dissabte 12 i el diumenge 13 de febrer, amb la col·lecta corresponent.
El projecte encomanat a la Zona del Badalonès Nord és la rehabilitació d'una escola d'educació infantil: construcció d'un bloc amb 6 aules i serveis diversos.
El projecte es localitza al poble de Ljio (Nigèria). És una població molt aïllada; tot el que necessiten han de poratar-ho de la població més propera, gairebé a una hora i mitja.
La congregació de les Germanes de Sant Lluís és present en aquesta zona. Van començar obrint un centre mèdic. Posteriorment van posar en marxa un centre de formació professional i el 2004 van obrir una escola de primària i infantil.
Davant la manca d'instal·lacions adequades per als grups d'educació infantil i la dispersió en la supervisió dels alumnes, l'associació de pares i mares d'alumnes i el consell parroquial, conscients que l'educació és una eina indispensable per a la superació de la pobresa i la marginació, van decidir elaborar aquest projecte. Volen construir un bloc nou per 6 aules, un petit despatx de direcció, un magatzem i serveis higiènics.
Els beneficiaris directes seran els 240 nens i nenes, d'entre 2 i 5 anys d'edat que seran escolaritzats cada any. El pressupost és de 45.946 €.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada