2010-10-02

AVISOS DE LA SETMANA 3-9 D'OCTUBRE

- ESCOLA DE PREGÀRIA
Dijous vinent, dia 7, hi haurà Escola de Pregària. A 3/4 de 8, vespres; seguirà la missa i a continuació, moments de pregària personal i comunitària.

- PREPAREM LA VINGUDA DEL SANT PARE
Per a preparar la vinguda del Sant Pare, el bisbat de Barcelona ha preparat un llibret titulat Amb el Papa a la Sagrada Família. Set catequesis. El qui el vulgui pot demanar-lo.
Per altra part, tindrem una xerrada en la que en Ferran Coma ens parlarà de Gaudí i la Sagrada Família, seguint les pautes d’aquest llibret.
Aquesta xerrada serà el divendres dia 15 d’octubre a les 9 del vespre a la sala del Passatge Ventós Mir, 22.

- FORMACIÓ D’ADULTS
Els divendres dies 19 i 26 de novembre tindrem les reunions de formació d’adults. El Dr. Salvador Pié Ninot ens parlarà sobre aquest tema: “Què és l’Església”. Aquestes xerrades seran a les 9 del vespre en els locals del Passatge Ventós Mir, 22.

- ASSEMBLEA PARROQUIAL
El diumenge dia 24 d’octubre tindrem Assemblea Parroquial després de la missa de les 11’00. Treballarem, principalment, un dels temes del Pla Pastoral Diocesà.

- HORARI DE MISSES EL DIUMENGE DIA 7 DE NOVEMBRE
Perquè tothom pugui assistir o seguir les celebracions de la vinguda del sant Pare a Barcelona, per indicació del sr. Cardenal aquell diumenge se suprimeixen les misses del matí. Només hi haurà les celebracions que no dificultin la possibilitat de seguir aquest esdeveniment. Per tant, el diumenge dia 7 de novembre l’horari de misses serà el següent. 9’00 a la Providència, 12’30 a la parròquia i 20’00 a la parròquia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada