Programa de Setmana Santa 2020D’acord amb el decret de la Congregació per al Culte Diví i la disciplina dels sagraments, del 25 de març de 2020, us comuniquem el següent:

1. Els bisbes i els preveres celebraran els ritus de la Setmana Santa sense la presència del poble i en un lloc adequat, evitant la concelebració i ometent el gest de pau.

2. A continuació teniu l’hora de l’inici de les celebracions parroquials, de manera que tots els feligresos pugueu unir-vos en oració des de les vostres pròpies cases.

3. En tot cas, és important dedicar un temps oportú a la pregària, valorant, sobretot, la Litúrgia de les Hores. Us podeu baixar l’aplicació del Centre de Pastoral Litúrgica, CPL, per seguir-la. Es procurarà fer arribar subsidis per a ajudar de cara a la pregària familiar i personal.

4. A més de poder seguir els oficis a la Catedral o a la Santa Seu pels mitjans oficials, la parròquia posa al vostre abast que pugueu seguir les celebracions que hi hauran a la nostra església per YouTube escrivint al cercador: “Parròquia Sant Josep de Badalona”, o per Facebook: